hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çok yaklaştı

    UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Belçika ekibi Union Saint Gilloise'yi 3-0 yenerek rövanş öncesi avantaj sağladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 20'de Michy Batshuayi, 84'te Oosterwolde ve 90+4'te penaltıdan Tadic kaydetti. Union Gilloise'nin resmi müsabakalarda iç sahadaki 17 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

    Öte yandan İsmail Yüksek maçın bitiş düdüğünün ardından sahayı sedyeyle terk etti.

    Fenerbahçe'de sakatlanan Çağlar Söyüncü, 35. dakikada yerini Ferdi Kadıoğlu'na bıraktı. Maçta sarı kart gören Rade Krunic, rövanş maçında cezalı duruma düştü.

    35. saniyede yakılan meşaleler ve sahaya atılan maddeler nedeniyle karşılaşma kısa sürelik duraklamanın ardından devam etti.

    İki takımın eksikleri

    Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Joshua King, ağrıları olan Rodrigo Becao ile sakatlığını atlatarak takımla antrenmanlara hafta başında başlayan ancak tam hazır olmayan İrfan Can Kahveci, Union Saint-Gilloise karşısında forma giymedi. Öte yandan sarı-lacivertli ekibin UEFA’ya bildirdiği listede yer almayan Serdar Aziz, Mert Müldür ve Serdar Dursun da kurallar gereği kadroda yer almadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Union Saint-Gilloise, Fenerbahçe karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıktı. Belçika ekibinde sakatlığını atlatmasına rağmen tam olarak hazır olmayan Kevin Mac Allister’ın yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Kevin Rodriguez ve Fedde Leysen, karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.

    Fenerbahçe’nin Union Saint-Gilloise’ya konuk olduğu karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarını bu zorlu deplasmanda yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan deplasman tribününü dolduran sarı-lacivertliler, ısınma bölümünde takımlarına ve futbolculara büyük destek oldu. Ayrıca, ev sahibi takıma ayrılan alanlarda da birçok Fenerbahçe taraftarı olduğu da gözlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow