hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'de Dzeko yerine Lukaku

    Fenerbahçede Dzeko yerine Lukaku
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe'de Al Hilal'den transfer teklifi alan Edin Dzeko'nun yerine Belçikalı yıldız Romelu Lukaku'nun transfer edileceği iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ligden çekilme üzerine kongre gerçekleştirecek olan Fenerbahçe'de, her ihtimale karşı transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertlilerde Al Hilal'den yıllık 11 milyon Euro teklif alan Edin Dzeko, yaz transfer döneminde takımdan ayrılırsa alternatifi bulundu. Kanarya, Bosna-Hersekli golcünün Suudi Arabistan'a transferi durumunda Michy Batshuayi'nin yakın arkadaşı Romelu Lukaku'ya yöneldi.

    Fenerbahçede Dzeko yerine Lukaku

    BATSHUAYI DEVREDE

    Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, Chelsea'deki sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Lukaku'ya talip oldu. Sezonu Roma'da kiralık geçiren Belçikalı golcü futbolcunun transferinde Batshuayi'nin önemli bir rol oynaması bekleniyor. Londra ekibinde teknik direktör Mauricio Pochettino'nun da gelecek planlamalarında yer almayan Lukaku'nun sözleşmesinin uzatılması beklenmiyor. Yıldız futbolcunun, Edin Dzeko gibi bonservissiz bir şekilde yaz transfer döneminde başka bir takıma imza atması gündemde. 

    Bu sezon Roma'da 37 maçta forma giyen tecrübeli golcü, 18 gol atarken 4 de asist yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow