hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'de Edin Dzeko için astronomik teklif

    Fenerbahçede Edin Dzeko için astronomik teklif
    expand
    KAYNAKFanatik

    Fenerbahçe'nin Bosna-Hersekli golcüsü Edin Dzeko için Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif geldi. 38 yaşındaki futbolcunun bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun kadro planlamasını yapmak zorunda. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli kulüpte yeni bir gelişme daha yaşandı. Kanarya'nın Boşnak santrforu Edin Dzeko için sürpriz bir teklif geldi.

    YILDA 11 MİLYON EURO

    Sportam adlı internet sitesinde yer alan habere göre Fenerbahçe'nin tecrübeli golcüsü, Suudi Arabistan'dan teklif aldı. Söz konusu haberde, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'in, Boşnak yıldız için teklifte bulunduğu kaydedildi. Suudi Pro Lig kulübünün Dzeko'ya 11 milyon euro yıllık maaş ücreti ödemeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında. Öte yandan yıldız futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı bildirildi.

    SÖZLEŞMESİ ÖNÜMÜZDEKİ SEZON SONU SONA ERİYOR

    2023'ün yaz transfer döneminde İtalya Serie A devi Inter'den bonservis ücreti ödenmeden transfer edilen Edin Dzeko, bu sezon Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda toplamda 37 maça çıktı. Tecrübeli santrfor, söz konusu 37 karşılaşmada 22 gol atıp 9 asist yaptı. 38 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertli kulüp ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow