hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da, EURO 2024 öncesi İsmail Yüksek tehlikesi...

    Fenerbahçede ve Milli Takımda, EURO 2024 öncesi İsmail Yüksek tehlikesi...
    expand
    KAYNAKHürriyet

    Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası MR görüntülenmesinde ayak bileği bağında kopma tespit edilen İsmail Yüksek'in büyük ihtimalle sezonu kapatması bekleniyor. Aynı zamanda A Milli Takım'ın vazgeçilmez isimlerinden biri de olan genç oyuncunun, EURO 2024 öncesi bu sakatlığı yaşaması, şampiyonayı kaçırma ihtimalini de doğurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe, önceki gün konuk ettiği Beşiktaş’ı 2-1 yenerek şampiyonluk yarışına ‘devam’ derken çok önemli bir yıldızını kaybetti. Karşılaşmanın 19. dakikasında ayak bileğinin burkulması nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan milli futbolcunun dün çekilen MR’ı sonucunda ayak bileği bağında kopma tespit edildi.

    İsmail Yüksek’in tedavisinin ameliyatsız mı yoksa ameliyatla mı yapılacağına bugün karar verilecek. 25 yaşındaki futbolcunun sahalardan uzak kalacağı süre, uygulanacak tedaviye vereceği cevaba göre belli olacak. Fenerbahçe’nin yanı sıra A Milli Takım’ın da as futbolcuları arasında yer alan İsmail’in sezonu kapatma ve 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı kaçırma ihtimali de bulunuyor.

    Fenerbahçede ve Milli Takımda, EURO 2024 öncesi İsmail Yüksek tehlikesi...

    Sarı lacivertli takımda daha önce de 3-2 kaybedilen Olympiakos maçında Jayden Oosterwolde sakatlanıp sezonu kapatmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow