hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kerem Aktürkoğlu attı, Galatasaray kazandı

    Kerem Aktürkoğlu attı, Galatasaray kazandı
    expand

    Trendyol Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray, sahasında Antalyaspor'u 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Kerem Aktürkoğlu bir penaltı golü atarken bir penaltıdan da yararlanamadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'ın gollerini 12 ve 45+2'te Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Antalyaspor'un golünü 33'te van de Streek attı. Galatasaray, Antalyaspor karşılaşmasıyla Süper Lig'de evindeki yenilmezliğini 31 maça çıkardı.

    Galatasaray, 57. dakikada Derrick Köhn'ün yerde kaldığı pozisyonun ardından penaltı kazandı. Penaltıda topu direğe vuran Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı.

    Kerem Aktürkoğlu, attığı ilk golün ardından Icardi sevinci yaptı. Tribünde ise "Aşkın Olayım" şarkısı söylendi.

    Yayıncı beIN Sports, Galatasaray'ın ikinci golündeki ofsayt çizgisini paylaştı.

    Kerem Aktürkoğlu attı, Galatasaray kazandı

    Galatasaray'da cezalı Mauro Icardi'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Hakim Ziyech, Serge Aurier ve Tanguy Ndombele kadroda yer almadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Bytyqi'nin sakatlığı nedeniyle, Larsson'un ise kendini hazır hissetmediği gerekçesiyle kadroda olmadığını söyledi.

    TFF protesto edildi

    Galatasaraylı taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) protesto etmek için Antalyaspor maçının ilk 3 dakikasında sessiz kalarak tezahürat yapmadı.

    Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray’ın evine Antalyaspor ile oynadığı maçta sarı-kırmızılı taraftarlar sessiz protesto gerçekleştirdi. Taraftarlar, TFF’ye tepki göstermek için müsabakanın ilk 3 dakikasında tezahüratlarda bulunmadı ve sessiz kaldı. Galatasaraylı taraftarlar daha sonra tezahüratlarına başladı.

    Icardi'den arkadaşlarına destek

    Cezası nedeniyle Antalyaspor maçında oynamayan Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, mücadeleyi tribünden takip etti.

    MKE Ankaragücü maçındaki hareketi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 1 maç ceza alan Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Icardi mücadeleyi yedek kulübesinin arkasındaki tribünden takip etti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow