hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray yöneticisinden sızdırılan görüntüler hakkında açıklama: Ali Koç'ta varsa...

    Galatasaray yöneticisinden sızdırılan görüntüler hakkında açıklama: Ali Koçta varsa...
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, sızdırılan MHK toplantısı görüntülerinin ardından açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, MHK toplantısından görüntüler sızdırılmıştı. Sızdırılan görüntülerde Galatasaray-Antalyaspor maçındaki Tete'nin penaltı pozisyonu konuşuldu. Maçın hakemi Abdülkadir Bitigen, penaltı pozisyonunda verdiği kararın hatalı olduğunu itiraf etti.

    "ALİ KOÇ'TA VARSA BİZİMLE PAYLAŞIRSA SEVİNİRİZ"

    Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, "Bu konuyla ilgili kulübümüzün daha detaylı bir açıklama yapacağını söyleyebilirim. Bir iki ufak detayı kendim söylemek istiyorum. Amerika merkezli 'no name' bir hesabın konuşmaların önünü arkasını keserek, bir takım görüntüleri yayınlaması çok manidar. Bu görüntüler nasıl o merciiye ulaştı, nasıl kaydedildi, merak ediyoruz. 13 Mart'ta Ali Koç'un bahsettiği bu konuşmalar kendisine nasıl ulaştı? Fenerbahçe'nin TFF içinde nasıl bir yapılanması var? Aynı hafta Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili Hugh Dallas'ın yorumları Ali Koç'ta varsa ve bizimle paylaşırsa seviniriz." dedi.

    Yelkencioğlu aynı zamanda "Sadece bizim maçla ilgili cımbızla çıkarıyorlar, kendi maçlarıyla ilgili şeyler çıkmıyor maalesef." açıklamalarını kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow