hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakan Çalhanoğlu’ndan Galatasaray açıklaması

    Hakan Çalhanoğlu’ndan Galatasaray açıklaması
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Hakan Çalhanoğlu, dün yayınlanan röportajda söylediklerinin yanlış anlaşıldığını belirtti ve Galatasaray’a olan sevgisini hiçbir zaman saklamadığına dikkat çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Inter’de forma giyen millî oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, gündeme gelen röportajında Galatasaray ile ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.

    “GALATASARAY’A DUYDUĞUM SEVGİYİ SAKLAMADIM”

    Kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çalhanoğlu, “Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olmaz. Söylediklerim bir kulüp özelinde değil, ülke futbolumuzun gelişmesi temennisi özelindeydi” dedi.

    NE DEMİŞTİ?

    Kendisini Galatasaray'da oynarken hayal edip etmediği sorulan 30 yaşındaki orta saha, "Dürüst olmak gerekirse hayır, etmiyorum. Her zaman Avrupa’da oynamayı sevmişimdir. Benim amacım hep Avrupa'da kalmak olmuştur. Düşmeden bu seviyede kalmak istiyorum. Türk futbolunu takip ediyorum. Umarım, kendi adıma geçtiğimiz aydan daha iyi şeyler yapabilirim" cevabını vermişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yıldız oyuncunun konuya dair açıklamasının tamamı ise şu şekilde:

    “Dün bir röportajda kullandığım ifadelerin yanlış anlaşıldığını belirtmek istiyorum. Bu yanlış anlaşmanın dil farklılığından kaynaklandığını düşünüyorum. Her zaman şeffaf ve dürüstlüğü prensip edinmiş biri olarak herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep vermemek adına bu açıklamayı yapmam gerek. Ben her zaman dürüstlüğe önem verdim ve Galatasaray'a duyduğum sevgiyi, saygıyı hiçbir zaman saklamadım. Hiçbir kulübe hiçbir zaman bir saygısızlık yapmam söz konusu olmadı, olmaz. Söylediklerim bir kulüp özelinde değil, ülke futbolumuzun gelişmesi temennisi özelindeydi. Son aylarda ülkemiz futbolunda yaşananlar herkesin malumu. Bu yaşananların marka değerimizi olumsuz etkilediği de çok açık. Benim en büyük temennim ülke futbolunda herkesin bir araya gelip futbolumuzun seviyesini yukarıya çekmesi. Çünkü bu yaşananların tek zararının kendimize olduğu ortada. Eğer futbolumuzu hak ettiği yere getirirsek zaten dünya üzerindeki her futbolcu Türkiye'de oynamak isteyecektir, genç yaşlarında dahi. Bu başaracak potansiyelimiz, Avrupa'nın en iyi takımlarıyla Şampiyonlar Ligi'nde rekabet edebilecek kapasitemiz var. Yeter ki ülkece artık bunu yapmaya karar verelim. Söylemek istediklerim bundan ibaretti."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow