hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jimmy Durmaz'dan Fenerbahçe itirafı

    Jimmy Durmazdan Fenerbahçe itirafı
    expand
    KAYNAKHürriyet

    Jimmy Durmaz, Avrupa'da oynarken Fenerbahçe'nin de kendisini istediğini fakat bunu sonradan öğrendiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gençlerbirliği forması giyen Jimmy Durmaz; Spor Arena'ya konuştu ve geçmiş dönemdeki gerek gerçekleşen, gerekse sonuçlanmayan transferleriyle ilgili bilgiler verdi.

    "FATİH TERİMLE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTEDİM"

    Jimmy Durmaz, "Toulouse’da 3 yıl oynadıktan sonra kariyerimde farklı bir sayfa açmak istedim. Ayrıca o dönemde Türkiye’yi çok özlemiştim. O sırada Antalyaspor da beni çok istemişti ama transferim olmadı. Toulouse’daki son senemde Galatasaray beni aradı. Birkaç ay görüştükten sonra güzel bir şekilde düşündüm. Galatasaray’ın o dönem gerçekten iyi bir kadrosu vardı. Süper Lig’de şampiyon olmuşlardı. Şampiyonlar Ligi’nde yeniden oynayacaktım. Ayrıca Fatih Terim’le çalışmayı çok istedim. O dönem Süper Lig’den başka büyük kulüplerden de teklif vardı ama bu saydığım faktörlerden dolayı o dönem Galatasaray’ı seçtim" dedi.

    "FENERBAHÇE DE BENİ İSTEMİŞ"

    Durmaz, "Bu arada Avrupa’da oynadığım dönem Fenerbahçe’nin de beni transfer etmek istediğini sonradan öğrendim. Karagümrük’te oynarken Fenerbahçe’nin eski sportif direktörü Hasan Çetinkaya ile restoranda karşılaşmıştık. Hasan Çetinkaya, 'Seni çok istedik ama çok yüksek transfer ücreti istediler. O yüzden olmadı' ifadeleriyle de sarı-lacivertlilerin daha önce kendisine olan ilgisini açıkladı. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow