hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kenan Karaman, Trabzonspor'a yazıldı! Transferde son dakika gelişmesi...

    Kenan Karaman, Trabzonspora yazıldı Transferde son dakika gelişmesi...
    expand
    KAYNAKGöktuğ Cengiz / Cnnturk.com

    Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Schalke 04'de oynayan milli futbolcu Kenan Karaman, Trabzonspor'un hedefinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Schalke 04'ün en skorer ismi olan Kenan Karaman, önümüzdeki yaz transfer döneminde takımdan ayrılabilir. 9 gol 7 asistle takımını kümede kalma yarışında tutan milli futbolcu, Alman ekibinin bel kemiği konumunda.

    Schalke 04 yetkilileri futbolcunun takımda kalmasını istese de Karaman'ın kötü gidişattan ötürü ayrılması an meselesi. Bu sezon beklentilerin altında alan mavi-beyazlı ekip, Bundesliga 2'de 14. sırada yer alarak kümede kalma savaşı veriyor.

    TRABZONSPOR İLGİLENİYOR

    Geçtiğimiz günlerde milli takıma geri dönmeyi çok istediğini açıklayan 30 yaşındaki futbolcu, tekrardan üst seviyeye çıkmak için ayrılık kararı aldı. Ruhr24'de yer alan habere göre, İtalya Serie A ekibi Hellas Verona'nın dışında, Süper Lig'den Trabzonspor'un da milli futbolcu için temasa geçtiği yazıldı. Golcü oyuncu, Trabzonspor'un Avrupa kupalarına katılma ihtimalinden dolayı kararını bordo-mavili ekipten yana kullanacağı belirtiliyor.

    SCHALKE SATMAK İSTEMİYOR

    Alman ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Karaman'ın önünde bonservis engeli duruyor. Schalke 04'ün gelecek planlamalarında önemli bir yerde bulunan milli futbolcunun satışına şu anlık sıcak bakılmıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow