hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Leverkusen Roma UEFA maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta?

    Leverkusen Roma UEFA maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    UEFA Avrupa Ligi’nde finale yükselebilmek için Alman ekibi Bayer Leverkusen ile İtalyan ekibi Roma karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında oynanan ilk maçı Leverkusen deplasmanda 2-0 kazanmayı başarmıştı. Skor ve saha avantajını elinde bulunduran Leverkusen finale yakın olan taraf olsa da Roma deplasmanda zoru başarmak istiyor. Peki, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş mücadelesi olan Leverkusen Roma maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi’nde Beyer Leverkusen’in Roma’yı konuk edeceği gecede Atalanta ise Marsilya ile karşı karşıya gelecek. Bu iki eşleşmenin galibi finalde bu kez kupanın sahibi olabilmek için mücadele edecekler.

    LEVERKUSEN’DE İNANILMAZ İSTATİSTİK

    Tam 40 maçtır yenilmeyen Alman ekibi son 40 maçında 7 kez berabere kalırken 33 kez de sahadan galibiyetle ayrıldı. Leverkusen’in inanılmaz istatistiğine karşılık Roma ise son dönemde peş peşe kötü sonuçlar elde etti. Son 4 resmi maçında hiç galibiyet yüzü göremeyen Roma, deplasmanda zoru başarmak için sahadaki yerini alacak.

    LEVERKUSEN ROMA MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

    İki ekibin karşı karşıya gelecekleri müsabaka TV8.5 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. Müsabaka aynı zamanda Exxen ekranlarında da olacak.

    LEVERKUSEN ROMA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Final biletini alacak takımın belli olacağı karşılaşma 9 Mayıs 2024 Perşembe günü oynanacak. Müsabaka TSİ saat 22.00’de başlayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow