hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manchester City Kopenhag maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi son 16 turu!

    Manchester City Kopenhag maçı hangi kanalda, şifresiz mi Şampiyonlar Ligi son 16 turu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Manchester City kendi evinde Kopenhag’ı konuk edecek. İlk maçta yoğun bir mücadele vermesine rağmen müsabakadan 3-1 mağlup ayrılan Kopenhag deplasmanda sürpriz çıkarmak isteyecek. Güçlü kadrosu, skor ve saha avantajını elinde bulunduran Manchester City ise 90 dakikanın ardından çeyrek final biletini almak için sahada olacak. Peki, Manchester City Kopenhag Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz mi, hangi kanalda? İşte City Kopenhag maçının saati ve yayınlanacağı kanal…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şampiyonlar Ligi’nde ilk çeyrek finalistler dün akşam oynanan iki müsabaka ile belli oldu. Real Sociedad’ı deplasmanda da rahat bir şekilde geçen PSG çeyrek finale kalan ilk takım oldu. Bayern Münih ise ilk dakikalarda gol bulmakta zorlansa da kontrollü ve baskılı oyunu sayesinde ilk yarıda durumu 2-0’a getirmeyi başardı. İkinci yarıda da kontrollü oyununu sürdüren Münih müsabakadan 3-0’lık net bir skorla ayrılarak çeyrek finale yükselen ikinci takım oldu.

    Galatasaray’ın da yer aldığı gruptan ikinci olarak çıkmayı başaran Kopenhag son 16 turunda Manchester City ile eşleşmişti. İlk maçı 3-1 kazanan Manchester City bu kez kendi evinde skor avantajı ile sahada olacak. City’nin çeyrek finale çıkmasına kesin gözüyle bakılırken Kopenhag deplasmanda mucize için sahada olacak.

    MANCHESTER CİTY KOPENHAG MAÇI ŞİFRESİZ Mİ, HANGİ KANALDA?

    Futbolseverler bugün City Kopenhag maçını TV8.5 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak takip edebilecekler. 19 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Manchester City bu karşılaşmadan da galip gelmek isteyecek.

    MANCHESTER CİTY KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    6 Mart 2024 Çarşamba günü oynanacak olan mücadele saat 23.00 itibariyle başlayacak. City’de Jack Grealish dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow