hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manchester United Liverpool maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Liverpool zorlu virajda!

    Manchester United Liverpool maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta Liverpool zorlu virajda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Premier Lig’de şampiyonluk hedefi bulunan ve müsabakadan galip gelmesi halinde liderlik koltuğunda yerini alacak olan Liverpool zorlu deplasmanda Manchester United’a konuk oluyor. Futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek olan müsabaka TV ekranlarından da canlı olarak izlenebilecek. Peki, Manchester United Liverpool maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Premier Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteye Liverpool’un puan kaybına tahammülü yok. Karşılaşma öncesinde Arsenal 71, Liverpool 70 ve Manchester City 70 puana sahipler. Liverpool, Manchester United deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde yeniden zirveye çıkacak. Bu sezon beklentiden uzak bir dönem geçiren ev sahibi Manchester United ise kendi evinde galip gelerek moral depolamak istiyor.

    MANCHESTER UNİTED LİVERPOOL MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    İki ekibin karşı karşıya gelecekleri müsabaka 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. TSİ saat 17.30’da başlayacak olan maç Bein Sports 3 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Old Trafford’daki mücadeleyi hakem Anthony Taylor yönetecek.

    MANCHESTER UNİTED 3 KEZ KIZARDI

    İki takım arasında oynanan son 7 maçta Manchester United 3 kez karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. 2021 yılındaki Premier Lig maçında 5-0 galip gelen taraf Liverpool olurken, 2023 ve 2024 yıllarındaki maçlar ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow