hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marca yazarı, Arda Güler üstünden Ancelotti'yi eleştirdi

    Marca yazarı, Arda Güler üstünden Ancelottiyi eleştirdi
    expand
    KAYNAKGöktuğ Cengiz / Cnnturk.com

    Dün akşam Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Arda Güler, İspanyol gazetecilerin beğenisini topladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    La Liga'nın 28. haftasında evinde Celta Vigo'yu ağırlayan Real Madrid, 4-0'lık skorla kazanarak liderliğini pekiştirdi. Puanını 69'a yükselten başkent ekibi, en yakın rakibi Girona ile farkı korudu. 7 puan farkla lider olan Eflatun-Beyazlılar'da son golü iste Arda Güler kaydetti.

    Karşılaşmanın son anlarında oyuna dahil olan milli futbolcumuz, farkı 4'e çıkarırken Real Madrid'deki ilk golünü de attı. Kaleci Guatia'yı çalımlayıp düzgün bir bitirişle topu ağlarla buluşturan 19 yaşındaki yıldız, İspanya'da gazetecilerin beğenilerini topladı.

    Maçtan sonraki köşe yazısında Güler'i öven Marca yazarı Juan Ignacio García-Ochoa, "Madrid taraftarları Arda Güler sayesinde evine gülerek gitti. Çünkü çoğu kişi maç bitmeden tribünleri terk etmişti. Yavaş geçen maçın 88. dakikasında skor 3-0 olunca, Ancelotti'den Arda'ya fırsat verildi. 1.5 dakika fırsat bulan genç oyuncu, bu süreyi iyi değerlendirerek temiz bir vuruşla golü attı." ifadelerini kullandı.

    Marca yazarı, Arda Güler üstünden Ancelottiyi eleştirdi


    İtalyan çalıştırıcının milli futbolcuya verdiği süreyi eleştiren Ochoa, "Ancelotti'yi Arda Güler konusunda ikna etmeyen bir şey var. Skor 2-0'ken Arda'yı almayıp bitime 1.5 dakika kala süre vermesi anlaşılabilir değil. Neden Türk oyuncuya daha fazla süre vermiyorsunuz? Ancelotti, Tchouameni ve Kroos'u ilk olarak oyuna soktu; onlar için on dakika hiçbir şey ifade etmiyor. Ancak Güler için Bernabeu'da geçirdiği on dakika altın değerinde olurdu. Bir buçuk dakikayla yetinmek zorunda kaldı. Aldığı süreyle harika bir gol atsa da melankolik bir sevinç sergiledi. Daha fazla oynamak isteyen Türk oyuncu, Ancelotti üzerinde baskı kuruyor. Arda'da kalite var ama Madrid için sabırlı olması gerekli." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow