hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Metin Öztürk: Hedefimiz 105 puan

    Metin Öztürk: Hedefimiz 105 puan
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, şampiyonluğun yanında 105 puanlı rekor kırmak istediklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 36’ncı haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    “105 PUANI SADECE ŞAMPİYONLUK İÇİN SÖYLEMİYORUZ”

    Öztürk, “Hedefimiz 105 puan. 105 puanı sadece şampiyonluk için söylemiyoruz. Şampiyonluğu garantileseydik de hedefimiz 105 puandı. Biz sadece şampiyonluk için yarışmıyoruz. Futbolun adaleti için de mücadele ediyoruz. Bu yüzden de Fenerbahçe ve Konyaspor maçını da kazanmayı planlıyoruz. Başkan Dursun Özbek ile biz 2 yıl üst üste şampiyonluk hedeflemiştik. Aynı yolda gidiyoruz. 25 Mayıs'ta Dursun Başkanımız seçilirse biz 5’inci yıldıza doğru devam edeceğiz. Az da olsa bugün hakem hataları oldu. İkinci golden önce Mertens'e yapılan faul atlandı. Olabilir. Kötü niyet olmadıkça sorun yok. Ligin aşağı tarafları da yangın yeri. Bu yüzden biz son maça kadar savaşacağız” şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “FENERBAHÇE MAÇINDA ATMOSFER ÇOK İYİ OLACAK”

    Önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçına ilişkin de düşüncülerini aktaran Metin Öztürk, "Başından beri Okan Hocamız ve futbolcu kardeşlerimiz bu işe inandı. Fenerbahçe maçında atmosfer çok iyi olacak. Arzumuz kazanmak ama futbolda ne kadar iddialı konuşursanız konuşun, maç bitmeden sonuç belli olmuyor. O yüzden rakibe saygı duyacağız ve 90 dakikayı tamamlayacağız. Bizim için yarıştığımız diğer 19 takımın hakkını korumak da önemli" ifadelerini kullandı.

    “OKAN BURUK VE KADROYA GÜVENİYORUZ”

    Ligde son 2 maçı da kazanmak için Teknik Direktör Okan Buruk ve futbolcu kadrosuna güven duyduklarını belirten Öztürk, “Biz şu an keyifli bir maç seyrettik. Küme düşecek bir takımla şampiyonluğa giden takım dişe diş mücadele etti. Futbolun güzelliği bu. Hiçbir şey kolay değil. Önümüzde iki tane zor 90 dakika bizi bekliyor. Okan Buruk'a ve oyunculara güveniyoruz” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow