hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okan Buruk'tan Anthony Taylor'a eleştiri

    Okan Buruktan Anthony Taylora eleştiri
    expand

    UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu’nda Galatasaray, 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Çekya temsilcisi Sparta Prag’a deplasmanda 4-1 mağlup oldu ve Avrupa Ligi’ne veda etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karşılaşma sonrası Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, şu açıklamaları yaptı;

    Boey son günlerde ayrıldı. Beklemiyorduk. Yerine transfer yaptık ama sakatlandı. Köhn'ü ligde kullanabiliyoruz. Bugün ilk yarıda çok sıkıntı yaşamadık ama ikinci yarı Kaan'ın da sakat oynaması onu zorluyor. Kenardan takviye yapamadık. Takım halinde kaybettik. 10 kişi kalmak bizim için en kritik nokta oldu. Oyuncularıma güveniyorum. Hedefimiz ligi ve Süper Kupa'yı kazanmak. Bu oyunla zaten Avrupa'da çok daha yukarılara gidebilir miydik gidemez miydik kendi içimizde tartışmamız gerekirdi.

    Şampiyonlar Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde benzer kötü hakem yönetimleri yaşadık. Bu maçta da hakem yönetiminden memnun değiliz. Nedenini bilmiyoruz ama genel olarak hep kötü hakem performanslarına denk geldik. Premier Lig hakeminden daha iyi performans bekliyorsunuz. Ancak formda değildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maç sonundaki görüntü hoş değildi. Haraslin de soyunma odasında yanımıza geldi, özür diledi. Ben de ona sarıldım ve tebrik ettim. Maç sonunda yaşanan karışıklık nedeniyle özür dilemek istiyorum.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow