hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olympiakos - Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Olympiakos - Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde karşılaşacağı Olympiakos maçı yayın bilgileri merak ediliyor. Kritik mücadeleye kısa bir süre kala sarı-lacivertlilerin Yunan ekibini eleme ve UEFA Konferans Ligi maçı muhtemel 11 araştırmaları sürüyor. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın yayın bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final karşılaşmasında Olympiakos, Fenerbahçe’yi ağırlayacak. İlk maçta deplasmanda avantajlı bir skor elde etmek isteyen temsilcimiz Fenerbahçe'de gözler maçın oynanacağı gün ve saate çevrildi. Rakibini devirerek yarı final için avantaj elde etmek isteyen Fenerbahçe'nin Olympiakos'u eleme ve finale kalma oranı belli oldu. Sarı-lacivertlilerin Yunan ekibini eleyip yarı finale yükselme oranı 1.54 olarak açıklandı. Kupanın favorilerinden olan Fenerbahçe'nin finali kalma oranıysa 4.00 olarak belirlendi.

    OLYMPİAKOS - FENERBAHÇE ÇEYREK FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

    UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı maçın yayın bilgileri belli oldu. Olympiakos - Fenerbahçe mücadelesi 11 Nisan Perşembe günü saat 19.45’te başlayacak. Sarı-lacivertli takım deplasmanda karşılaşacağı Olympiakos maçı ücretli olarak EXXEN platformundan yayınlanacak. Karşılaşma Exxen üzerinden canlı yayınlanacak. Son 16 turunda Belçika temsilcisi Union Saint Gilloise takımını eleyerek adını çeyrek finale yazdıran temsilcimiz Konferans Ligi'nde kupayı kaldırmayı arzuluyor.

    Olympiakos ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakada İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Sandro Scharer düdük çalacak. Hakem Scharer'in yardımcılıklarını Stephane De Almeida ile Bekim Zogaj yapacak. Maçın 4. hakemi ise Alessandro Dudic olacak. Zorlu mücadelenin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Bastian Dankert, AVAR'da Lionel Tschudi görev yapacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olympiakos - Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldaFENERBAHÇE'NİN OLİMPİAKOS MAÇI MUHTEMEL 11'İ

    Fenerbahçe, Olympiacos karşılaşmasına 3 futbolcusundan yoksun çıkacak. Fenerbahçe, Olympiakos ile oynadığı karşılaşmalarla birlikte bugüne kadar Yunanistan ekipleriyle 8 müsabakaya çıktı. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 268 kez boy gösterdi. Fenerbahçe, Yunan rakibi Olympiakos ile bugüne kadar 2 kez karşılaştı. 

    Livakovic, Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, Fred, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

    Olympiakos - Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow