hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ömer Üründül, Cengiz Ünder'i eleştirdi

    Ömer Üründül, Cengiz Ünderi eleştirdi
    expand

    Fenerbahçe dün akşam deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup etti. Maçtan sonra Ömer Üründül, Cengiz Ünder'in performansına dikkat çekti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Hatayspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde goller Osayi-Samuel ve Cengiz Ünder'den geldi.

    Maçtan sonra Sabah Spor Yazarı Ömer Üründül, Cengiz Ünder'in performansını eleştirdi. Üründül köşesinde şu ifadelere yer verdi, "İleri uç ve Szymanski'deki düşüş devam ediyor. Sonradan giren Fred hiç hazır değil. Bu da günümüz futbolunda çok büyük bir sıkıntı. Union Saint Gilloise çok tempolu ve çok organize bir takım. Çok tehlikeli bir maç benden uyarması. Cengiz Ünder, attığı golden sonra tribünlere bir hareket yaptı. ''Bakın beni eleştiriyorsunuz, işte görün'' dedi. Ama Cengiz gerçeği görmeli. Kondisyon açısından çok yetersiz. Birinci golü arka direkten Cengiz'in atması gerekirdi. Cengiz oraya gelene kadar arkasından uzun mesafeden gelen Osayi attı. Hatay'ın F.Bahçe'ye yenilmesi önemli değil. Ama genel gidişatı tehlikeli görüyorum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow