hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taraftarlardan Nicolo Zaniolo'ya ağır eleştiri: Türkiye'ye dön

    Taraftarlardan Nicolo Zanioloya ağır eleştiri: Türkiyeye dön
    expand
    KAYNAKGöktuğ Cengiz / Cnnturk.com

    Yaz transfer döneminde satın alma opsiyonuyla Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralık olarak gönderilen Nicolo Zaniolo, performansıyla hayal kırıklığı yaşattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında evinde Tottenham'a 4-0 mağlup olan Aston Villa'da, taraftarlar farklı kayba tepki gösterdi. Maç fazlasıyla 55 puanla ligde 4. sırada bulunan Unai Emery'nin öğrencileri, en yakın rakibine 3 puan verdi. Ligde 1 maçı eksik olan Tottenham, kazandığı takdirde Aston Villa'nın 1 puan üstüne çıkabilir. Bu da bordo-mavili ekibin Şampiyonlar Ligi potasından uzaklaşacağı anlamına geliyor.

    TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

    2-0 yenik durumdayken maçın 58. dakikasında Lenglet'in yerine oyuna giren Nicolo Zaniolo, sahada gösterdiği performansla bir kez daha sınıfta kaldı. Kalan dakikalarda 10 kişi kalan ev sahibi takım 2 gol daha yedi. Karşılaşmayı 4-0 kazanan Tottenham, Şampiyonlar Ligi için kritik bir 3 puan aldı.

    Geçtiğimiz yaz transfer döneminde büyük umutlarla Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralık olarak gönderilen Zaniolo, beklentilerin altında kalmaya devam etti. Calciomercato'nun haberine göre; maçın ardından İtalyan futbolcuya yoğun eleştiri yapan İngiliz taraftarlar, "Onu Türkiye'ye gönderelim. Çok yumuşak oynuyor. Felaket bir performanstı" gibi yorumlarda bulundu.

    GALATASARAY'A DÖNECEK

    Bu sezon ligde 19 maçta 594 dakika süre alan Zaniolo, sadece 1 gol atabildi. Haberde yer alan bir diğer bilgiye göre; Aston Villa'nın milli futbolcunun 27 milyon euroluk satın alma opsiyonunu ödemeyeceği yönünde. İtalyan basını ise Serie A'da Juventus, Milan, Lazio ve Fiorentina'nın Zaniolo'nun durumunu yakından takip ettiğini belirtiyor. Galatasaray'ın 24 yaşındaki oyuncudan bonservis beklentisi ise 20 milyon euro.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow