hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi

    Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğandan transfer müjdesi
    expand
    KAYNAKFanatik

    Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili transfer müjdesi verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Transferlerle ilgili gelen soruya yanıt veren Abdullah Avcı, "Yoğun maçlara hazırlanırken, bir yandan yoğun bir şekilde transfer çalışmaları yapıyoruz. Whatsapp'tan, facetime'dan görüntülü görüşmeler yapıyoruz. Amacımız Trabzonspor'u anlatmak. Avrupa'daki herkes Trabzonspor'u çok iyi biliyor. Hedeflerimizi, organizasyonumuzu anlatıyoruz. Çok net geri bildirimler alıyoruz. Tecrübeli, genç, yatırım transferler olacak. Oyun felsefesi oturuyor. Daha hızlı ve agresif takım oluşturmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

    DOĞAN: ANLAŞTIĞIMIZ OYUNCULAR VAR

    Öte yandan transferde müjdeyi veren başkan Ertuğrul Doğan, "Anlaştığımız oyuncular var. Taraftarlarımıza şampiyonluk sevincini tekrar yaşatmak istiyoruz." dedi.

    AVCI: TRABZONSPOR DÜNYA MARKASI OLABİLİR

    Finansal durumla başkan, teknik konularla kendinin ilgilendiğini belirten Avcı: "Trabzonspor'un sürdürülebilir başarılı olması lazım finansal ve teknik olarak bir dünya markası olabilir nitelikte. Bu coğrafyaya doğru yatırımlar yapılması gerekiyor. Biz 2.5 senedir akademisiyle, yukarısıyla çalışmalar yapıyoruz. Trabzonspor her zaman yarışmak durumundadır. Bunu yapmak için teknik ve finansal olarak yoğun bir çaba içerisindeyiz. Başkanın bana koşulsuz desteği, yarattığı ortam Trabzonspor için daha fazla yaratmayı sağlıyor."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow