hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Victor Nelsson: Trabzon'da yaşanan olaylar utanç verici

    Victor Nelsson: Trabzonda yaşanan olaylar utanç verici
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Victor Nelsson, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ve sonrasında yaşanan olayların bir daha tekrar edilmemesi gerektiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Nelsson, ülkesinin basınından Bold'a yaptığı açıklamalarda birçok konuya değindi.

    "UTANÇ VERİCİ"

    Trabzonspor - Fenerbahçe maçı anında ve müsabaka sonrasında yaşanan olaylara değinen Nelsson, "Bu utanç verici. Trabzon'da yaşananlar eleştiri sınırlarının ötesinde. Bir daha olmamalı ve olamaz da. Son 10 dakikayı izledim ve Fenerbahçe'nin gol atmamasını umdum. Tabii ki attılar. Sonrasını da izledim ve bu eleştiri sınırlarının ötesinde. Bu bir daha olmamalı. Bu federasyonun ya da güvenlik görevlilerinin işi. Bu benim işim değil. İzlemesi hoş şeyler değildi. Ben, yaşananlardan etkilenmedim" dedi.

    "İŞLER İYİ GİDİYOR VE MUTLUYUM"

    Sezon başının kendisi için sinir bozucu ve zor geçtiğini ifade eden Danimarkalı oyuncu, "Tam olarak yerine oturmayan bir şeyler vardı diyebiliriz. Ancak şimdi oynuyorum, işler iyi gidiyor ve mutluyum. O dönem evde de zordu, kız arkadaşıma sorabilirsiniz" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "GELECEĞİN NE GETİRECEĞİNİ BİLEMEZSİNİZ"

    Napoli ve birçok başka kulüple ilgili söylentiler olduğuna da dikkat çeken 25 yaşındaki futbolcu, "Şu anda bulunduğum yere odaklanmaya mümkün olduğunca en iyi şekilde çalışıyorum. İster millî takım ister Galatasaray olsun, önümde olana olabildiğince odaklanıyorum. Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz ancak şu anda Galatasaray'da mutluyum." sözlerini de dile getirdi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow