hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yine Napoli, yine Fenerbahçe! Bu kez Szymanski

    Yine Napoli, yine Fenerbahçe Bu kez Szymanski
    expand
    KAYNAKGöktuğ Cengiz / Cnnturk.com

    Napoli, gözlemcilerini bir kez daha Fenerbahçe maçı için görevlendirdi. Eljif Elmas, Kim Min-Jae'den sonra sıradaki isim Szymanski olabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A'yı 90 puanla şampiyon tamamlayan Napoli, geçen seneki günlerini arıyor. Bu sezonki performansıyla lider Inter'in 29 puan gerisinde 7. sırada bulunan son şampiyon, taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatıyor.

    Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'den Kim Min-Jae'yi transfer eden Napoli sezon sonunda şampiyon olmuş, Koreli stoperi Bayern Münih'e satarak kasasını doldurmuştu. Sürekli sarı-lacivertli futbolcularla temas halinde olan İtalyan ekibi, Eljif Elmas, Kim Min-Jae gibi transferlerin yanında bitiremedi transferlerle de gündem olmuştu.

    Yine Napoli, yine Fenerbahçe Bu kez Szymanski


    NAPOLI GÖZLEMCİLERİ MESAİDE

    Geçtiğimiz yaz Ferdi Kadıoğlu'nu listesine alan Napoli, son olarak sezonun flaş ismi Sebastian Szymanski'yi de gündemine aldı. Calciomercato'da yer alan habere göre; Polonyalı milli yıldızla kadrosunu güçlendirmek isteyen Napoli, Hatayspor-Fenerbahçe maçına gözlemcilerini gönderdi.

    Bu sezon 42 maçta forma giyen Szymanski, 12 gol atarken; 14 asist de yaparak taraftarların sevgilisi haline geldi. Yaz transfer döneminde 9.75 milyon euro karşılığında D. Moskova'dan Fenerbahçe'ye imza atan milli futbolcu, piyasa değerini bir hayli arttırdı.

    BONSERVİS MÜJDESİ

    İtalyan kaynaklara göre transferin bir hayli zor geçmesi beklenirken, Napoli sezon sonunda takımdan ayrılan Zielinski yerine vatandaşı Szymanski için 25 milyon euro gibi bir bonservis bedeli düşünüyor.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow