hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zaniolo'yu isteyen Napoli transfer bütçesini belirledi! 100 milyon Euro...

    Zanioloyu isteyen Napoli transfer bütçesini belirledi 100 milyon Euro...
    expand
    KAYNAKMilliyet

    Yaz transfer döneminde 100 milyon Euro'luk bir transfer bütçesiyle şov yapması beklenen son şampiyon Napoli, futbolcu listesini belirledi. Listede bonservisi Galatasaray'da bulunan Nicolo Zaniolo da bulunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'dan Aston Villa'ya 22.5 milyon Euro şarta bağlı satın alma opsiyonuyla kiralanan Nicolo Zaniolo ile ilgili sezon sonunda flaş gelişmeler yaşanacak. Ülkesi İtalya'ya dönmeyi hedefleyen yıldız futbolcu için Napoli yakın takip yapıyor.

    İtalyanlar, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in sportif direktör olarak atayacağı Giovanni Manna'ya 100 milyon dolar transfer bütçesi sözünü verdiğini duyurdu. Bilindiği üzere Manna'nın öncelikli hedefleri arasında Zaniolo da bulunuyor. İngiliz ekibi Aston Villa, Zaniolo'nun transfer opsiyonunu kullanmazsa Napoli, Cimbom ile görüşüp, transferi bitirmek istiyor.

    İLK PLANI İTALYA LİGİ

    Nicolo Zaniolo'nun gelecek sezon İtalya Ligi'nde yeniden oynamak istediği biliniyor. Daha önce Roma forması giyen yıldız futbolcunun adı, Serie A devleri Juventus, Milan ve Inter ile de transferde bir süredir anılıyor.

    3 GOLE İMZA ATTI

    Aston Villa'da bu sezon toplam 3 gol atan 24 yaşındaki Zaniolo'nun G.Saray ile sözleşmesi 2027'de bitecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow