hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Voleybol Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme maçı!

    Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Voleybol Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme maçı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Vodafone Sultanlar Ligi'nde normal sezonun son karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i ağırlayacak. Fenerbahçe Opet, bu sezon ligde 3 - 2 mağlup olduğu rakibini Kupa Voley finalinde 3-1 yenerek şampiyon oldu. Peki, Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Opet, Voleybol Sultanlar Ligi'nin 15. hafta maçında kendi evinde Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya gelecek. Voleybol tutkunları ise erteleme maçının ekranlara geleceği saati ve kanalı merak ediyor. Voleybol Sultanlar Ligi’nde normal sezon erteleme karşılaşmalarının tamamlanmasıyla sona eriyor. Fenerbahçe oynadığı 25 karşılaşmada aldığı 23 galibiyet ve 2 mağlubiyetle liderlik koltuğunda oturuyor. Sarı-lacivertliler gibi 23 galibiyet, 2 mağlubiyet yaşayan Eczacıbaşı Dynavit 2. sırada yer alıyor. Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmasının sonucuna göre play-off karşılaşmaları belirlenecek. Fenerbahçe Opet, mücadeleyi kazanması halinde normal sezonu zirvede tamamlayacak.

    FENERBAHÇE OPET - ECZACIBAŞI MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit maçının başlangıç saati ve ekranlara geleceği kanal belli oldu. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanacak 15. hafta Fenerbahçe Opet - Eczacıbaşı Dynavit erteleme Maçı saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow