hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    14.7 Yaması’nda Skarner, Vadi’de yeniden yüzeye çıkıyor.

    14.7 Yaması’nda Skarner, Vadi’de yeniden yüzeye çıkıyor.
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Bu değişiklikler oyun içi yeteneklerden oynanış tarzına, görsellerden oyun içi modele ve hatta Runeterra dünyasındaki hikâyesine kadar her yönünü içeriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadim tözkabuk Skarner, yönetici sınıfı olan Yun Talların kurucu üyelerinden biri olarak Ixtal’da itibarlı bir konuma sahip. Hayatını Ixtal’ın tecridini sürdürerek burayı dünyanın geri kalanından korumaya adadı.

    Fakat Yun Talların bu kararı sorgulamaya başlamasıyla Skarner giderek daha paranoyak bir hale geldi. Sonuç olarak ne pahasına olursa olsun Ixtal ve halkını korumak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır.

    YETENEKLER:

    Pasif – Titreşim Ağı

    Skarner’ın saldırıları, Tektonik Zemin, Toprağın Başkaldırısı ve Mıhla rakiplere sarsıntı yükü uygular. Üstünde 3 sarsıntı yükü biriken rakipler zamanla azami canlarının belli bir yüzdesine eşdeğer miktarda hasar alır.

    Q – Tektonik Zemin/Toprağın Başkaldırısı

    Skarner yerden koparttığı kayayı sonraki 3 saldırısını güçlendirmek için kullanır. Bu saldırılar ilave hasar, menzil ve saldırı hızı kazanır. Üçüncü saldırısı kayayı hedefine vurarak hasar verir, yavaşlatır ve bu etkiyi sonlandırır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Toprağın Başkaldırısı yeteneğini yeniden kullandığında kayayı rakibe fırlatır. Kaya isabet ettiği ilk rakibin üstünde patlayarak aynı hasarı verir, yavaşlatır ve bu etkiyi sonlandırır.

    W – Sismik Kalkan
    Bir kalkan kazanır ve yere vurarak yakındaki rakiplere hasar veren ve onları yavaşlatan bir şok dalgası yayar.

    E – Ixtal Hücumu
    Yüzey şekillerini yok sayarak ileri hücum eder ve temas ettiği ilk rakip şampiyonu veya büyük canavarı yakalar. Ardından kısa bir mesafe boyunca onu sürükleyerek bir yüzey şekline çarptığında sersemletir ve ona hasar verir.

    R – Mıhla
    En fazla 3 şampiyonu mıhlayarak sindirir ve onlara hasar verir. Skarner kısa süreliğine ilave hareket hızı kazanır ve etki sonlanana dek onları kendisiyle birlikte sürükler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow