hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    4. nesil AirPods hakkında detaylar ortaya çıktı

    4. nesil AirPods hakkında detaylar ortaya çıktı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Mark Gurman’a göre 4. Nesil AirPods eylül ya da ekim civarında satışa sunulacak. Gurman, Apple’ın bugüne kadar ki en büyük AirPods lansmanına hazırlandığını düşünüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    20 ile 25 milyon arasında AirPods 4’ün üretileceği iddia ediliyor. Bununla birlikte yeni kulaklıklar iki farklı model olarak piyasaya çıkacak. Bu modellerden B768(M) kod adlı yeni AirPods’ta aktif gürültü önleyici özelliği olacak ve bul uygulamasını destekleyen şarj kutusuyla satışa sunulacak. Sözünü ettiğimiz her iki özellik daha ucuz olan B768(E) modelinde ise yer almayacak. Yeni kulaklıklar daha şık ve yeni bir tasarıma sahip olacak. Tabii ki şarj kutularında da Lightning yerine USB-C portunu göreceğiz.

    Apple’a yakın kaynaklar 4. nesil AirPods’un çıkmasıyla birlikte AirPods 2 ve 3’ün piyasadan kaldırılacağını da söyledi. Kaynaklar, “Apple iki farklı model çıkaracak ve bunlardan biri uygun fiyata satılacak. Eski kulaklıkların üretimi ve satışı son bulacak” açıklamasını yaptı.

    AirPods 4, Apple’ın bu sene içinde çıkaracağı tek yeni kulaklık olmayacak. Yeni bir AirPods Max modelinin de çıkacağı ileri sürüldü. Kaynaklar yeni AirPods Max’in farklı yeni renk seçenekleri ve USB-C portu içereceğini iddia etti, bunlar dışında donanımsal olarak yükseltme içermeyecek. Kulaklığın 4. nesil AirPods’larla birlikte tanıtılması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow