hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bütçe dostu Moto E14 sertifika alırken görüldü

    Bütçe dostu Moto E14 sertifika alırken görüldü
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Son olarak Edge 50 Ultra serisini kullanıcılarla buluşturan Motorola, şimdi de gözünü E serisine dikti. Son olarak geçtiğimiz yılın ocak ayında yenilenen bu seriye çok yakında yeni bir model daha eklenecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Moto E13 geçtiğimiz yılın ocak ayında çıkmıştı. Bu yüzden onun halefi olan Moto E14’ün de ocak ayı gibi çıkması bekleniyordu. Ancak şu ana kadar telefonun çıkışına dair somut bir bilgi gelmedi. Ancak dün bu durum değişti. Gelen son bilgiler, E14’ün çok yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

    Moto E14 bu hafta Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki TDRA kurumundan sertifika alırken görüldü. Telefonun sertifika alma aşamasına geçmiş olması çıkışının yakın olduğunu gösteriyor. TDRA veri tabanında yer alan bilgiler telefonun 4800 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağını gösteriyor. Bu bataryanın şarj hızının ise 20 W olacağı görülüyor. Bunun ötesinde telefonun teknik özellikleri hakkında netleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

    Moto E13, 6.5 inçlik LCD bir ekrana sahipti. Unisoc 7606 yonga setini kullanan telefonda 2, 4 ya da 8 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneği bulunuyordu. Dahili depolama alanı konusunda da yine üç farklı seçenek sunuluyordu: 32, 64 ya da 128 GB. Depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu özellikler günümüz standartlarında giriş seviyesi bir telefon için bile oldukça zayıf kalıyor. Bu yüzden Moto E14’ün halefine kıyasla çok daha gelişmiş özelliklere sahip olması gerekiyor. Moto E serisinin böyle bir sıçrama yapıp yapmayacağını önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi geldikçe göreceğiz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow