hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ChatGPT’yi kullanmak için bundan sonra bir hesap açmanız gerekmeyecek

    ChatGPT’yi kullanmak için bundan sonra bir hesap açmanız gerekmeyecek
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Şu anda teknoloji dünyasında yaşanan yapay zeka patlamasını başlatan program olan ChatGPT, aradan geçen sürede sayısı artan rakiplerine rağmen bu alana öncülük etmeye devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OpenAI tarafından sürekli güncellenerek daha da iyi hale getirilen ChatGPT, bugün dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor.
    Bugüne kadar OpenAI’ın popüler chatbot’unu kullanmak için bir hesap açmanız gerekiyordu. Ancak artık bu gereklilik de ortadan kaldırılabilecek. Google ve Bing gibi arama motorlarının da yerini alabileceği düşünülen bu chatbot, bundan sonra tam da bu arama motorları gibi olacak. İsteyen herkes, bir hesap açmak ya da hesaplarına giriş yapmak zorunda kalmadan bu chatbot ile etkileşime geçebilecek.

    OpenAI’ın bu hamlesi kullanıcı sayısını daha da arttırmasına yardım edecektir. Bugün itibarıyla ChatGPT’yi 185 ülkede 100 milyondan fazla kişi aktif olarak kullanıyor. Şimdi artık hesap açma gerekliliği ortadan kalktığı için bu rakamın daha da yukarı çıkacağı düşünülüyor.
    OpneAI’ın chatbot’unu hesap açmadan kullanma özelliği kademeli olarak kullanıcılara sunulacak. Yani şu anda sizin bölgenizde böyle bir özellik yoksa bile çok yakında eklenecektir.

    Öte yandan bir hesabınız olmasa dahi bu chatbot’un yazışmalarını kaydettiğini ve kendisini geliştirmek için kullandığını unutmamakta fayda var. Ancak bu özelliği kapatmak mümkün. Bir hesapla giriş yapmamış olsanız bile ayarlar bölümüne giderek yazışmaları kaydetme seçeneğini kapatabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow