hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dave the Diver, bu ay PS Plus’a geliyor

    Dave the Diver, bu ay PS Plus’a geliyor
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Sony’nin bu ay tüm PlayStation Plus abonelerine verdiği üç oyun Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve Skul: The Hero Slayer oldu. Geçtiğimiz birkaç aya kıyaslayınca mart ayının temel oyunları biraz zayıf kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ancak görünen o ki Sony bu durumu nisan ayında PS Plus kataloğuna ekleyeceği oyunlarla telafi edecek. PS Plus’ın Extra ya da Premium paketini kullanan abonelerin erişebildiği oyun kataloğuna bu ay iki dikkat çekici oyun eklenecek. Elbette eklenen oyunlar bu ikisiyle sınırlı kalmayacak ama Sony’nin erkenden açıkladığı bu iki oyun, PS Plus abonelerini heyecanlandırmak için yeterli olacaktır.

    Bu ayın ortasında PlayStation Plus’ın oyun kataloğuna ekleneceği duyurulan ilk oyun Dave the Diver oldu. Geçtiğimiz yılın en sevilen bağımsız oyunlarından olan Dave the Diver, yıl sonu listelerinin pek çoğunda en iyi oyunlar arasında gösterilmişti. Oyunun Steam gibi platformlardaki değerlendirmeleri de son derece olumlu. RPG türündeki bu indie oyunda, oyunseverler açık denizlere açılarak hem balık yakalamaya çalışıyor hem de derin suları keşfediyor. Oyun kağıt üstünde basit görünüyor olsa da sunduğu keyifli oyun mekanikleri sayesinde ön plana çıkıyor.

    Bu ay PlayStation Plus kataloğuna eklenecek bir diğer oyun da Tales of Kenzera: Zau olacak. Tales of Kenzera: Zau, PlayStation’a çıktığı gün PS Plus’a da gelecek olmasıyla dikkat çekiyor. Oyun, 23 Nisan’da çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dave the Diver’ın 16 Nisan’da PS Plus kataloğuna ekleneceği duyuruldu. Bu da nisan ayının diğer oyunlarının da 16 Nisan’da geleceğini düşündürüyor. Bu oyunların tam listesi ise birkaç gün içinde ortaya çıkacaktır. Kim bilir belki de bu ayki seçkide Dave the Diver’ı bile gölgede bırakacak oyunlar görebiliriz

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow