hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diablo 4’ün 4. sezonu hakkında bazı kanıtlar keşfedildi

    Diablo 4’ün 4. sezonu hakkında bazı kanıtlar keşfedildi
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Diablo 4’ün 4. sezon PTR (Public Test Realm) test sürümünde ilginç kanıtlar bulundu. Diğer sezonların simgeleriyle birlikte 4. sezon simgesi olduğu düşünülen görseller keşfedildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu görsellerden biri oyun içine ait detaylı bir simge, diğeri ise haritada lokasyon gösteren ufak bir simge. Bahsettiğimiz görseller ise Iron Wolves isimli paralı asker birliğinin amblemine oldukça benziyor. Diablo 4’ün yeni sezonu Iron Wolves etrafında dönen konuya ve içeriğe sahip olabilir.

    Iron Wolves, Asheara tarafından kuruldu. İlk yerleri de Kurast’taydı. Hatta Diablo 2’nin 3. bölümde kiralanan paralı askerler Iron Wolves’a aitti. Diablo 3’teki olaylardan sonra Iron Wolves dağıldı. Diablo 4’te ise çeşitli yan görevlerde yer alıyorlar. Bu arada ufak bir bilgi daha verelim. PTR’ye katılan kullanıcılar önceki sezonlardaki gibi itibar sistemi olduğunu ve bazı düşmanları öldürdüklerinde Wolf’s Honor adında itibar kazandıklarını belirtti. Bu durum da Iron Wolves temasını kuvvetlendiriyor.

    Diablo 4’ün Vessel of Hatred DLC’sinin fiyatı hakkında da dedikodular var. Bellular News isimli YouTube kanalı Blizzard’ın ek paketle ilgili fiyatlandırma planlarını ortaya çıkardı. Bellular News’e göre Blizzard bir oyuncuya gizli anket gönderdi. Sızdırılan bu ankette 50, 70, 80 ve 100 dolarlık dört farklı fiyatlandırma seçeneği var. Her seçenek oyun içi para birimi platin dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DLC’nin 50 dolarlık sürümü bir tane Unique eşya sunarken, 100 dolarlık sürümde ise efsanevi bir özelliğin kilidi açılacak, daha fazla platin para içerek ve ek pakete daha erken erişim imkanı sağlayacak. Ancak oynanışı etkileyen efsane özellik veya Unique eşya gibi ekstralar Blizzard’ın işi iyice pay-to-win özelliğine dayandırdığını gösteriyor. 100 dolara kadar çıkan fiyatlandırma kesin değil. Şirketin eklentiyle ilgili planlarını yeniden değerlendirmesi bekleniyor. Muhtemelen daha oyuncu dostu fiyat tercih edilecektir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow