hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    GTA 6 için bekleyiş düşündüğümüzden de uzun sürecek

    GTA 6 için bekleyiş düşündüğümüzden de uzun sürecek
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Şu an oyun dünyasında GTA 6’dan daha heyecanla beklenen bir oyun yok muhtemelen. Tüm zamanların en başarılı serileri arasında yer alan GTA’nın yeni oyunu, daha ilk fragmanı yayınlanmadan önce de heyecanla bekleniyordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ancak ne zaman ki fragman geldi ve GTA 6’nın potansiyelini gözler önüne serdi, bu heyecan hem katlandı ve hem de çok daha geniş bir kitleye yayıldı.

    Gerçek anlamda yeni nesil bir oyun deneyimlemek üzere olduklarını fark eden oyunseverler, yeni GTA oyunu için gün saymaya başladı. Ancak görünen o ki bu geri sayım ilk başta düşündüğümüzden de uzun sürebilir.

    Kotaku tarafından paylaşılan bilgilere göre GTA 6’nın hazırlık aşaması istendiği kadar hızlı ilerlemiyor. Rockstar Games’in de bu durumun farkında olduğu, bu yüzden oyunun çıkışını geciktirmek üzere olduğu söyleniyor.

    Normalde oyunun 2025’in ilk aylarında çıkması bekleniyordu. Ancak bu gecikme sonrasında oyunun çıkışının 2025 sonuna, hatta 2026’ya kalabileceği söyleniyordu.

    Hatırlarsanız daha önce çıkan GTA ve Red Dead Redemption oyunları da ilk duyurulan tarihlerine yetişmemiş, bir çoğu en az bir kez ertelenmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    O yüzden Rockstar Games’in işleyişine aşina olanlar, GTA 6’nın da aynı kaderi paylaşabileceğini zaten tahmin ediyordu. Gelen bu son haberle birlikte bu tahminlerin haklı çıkma ihtimali epey artmış oldu. Bugün artık GTA oyunu için en gerçekçi beklenti 2025 sonu, hatta 2026 başı olacaktır. Aksi bir durum büyük sürpriz olur.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow