hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Huawei, Band 9’u piyasaya sürmeye hazırlanılıyor

    Huawei, Band 9’u piyasaya sürmeye hazırlanılıyor
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Akıllı saatlerin popülerliği akıllı bilekliklerin popüleritesini biraz düşürse de bu sektördeki geliştirmeler devam ediyor. Huawei Band 9’da da bunu açıkça görebiliyoruz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akıllı bileklik yuvarlak ekranlı dikdörtgen bir form faktörüne ve kolaylık sağlamak için bir yan düğmeye sahipken, 8,9 mm kalığınlığına sahipken yalnızca 14 gram ağırlığı ile oldukça hafif..

    1,47 inç AMOLED ekrana sahiptir ve 5ATM’ye kadar suya dayanıklıdır. AMOLED ekranı sayesinde pili çok fazla yormadan Her Zaman Açık Ekran işlevini de gerçekleştirebiliyor.

    Akıllı bileklik normal kullanımda 14 gün, maksimum kullanımda 9 gün maksimum pil ömrüne sahip. Şarj edilmesi, pilin tamamen şarj edilmesi yaklaşık 45 dakika sürüyor.

    Huawei Band 9, ayrıntılı uyku analizi için TruSleep 4.0, kalp sağlığını izlemek için PPG sensörü ve stres yönetimi için TruRelax gibi özelliklerle sağlık ve sağlıklı yaşam tutkunlarına 100’den fazla spor modu sunuyor.

    Ayrıca adet döngüleri için özel izleme ve yüzme ölçümlerini ve günlük aktiviteleri doğru bir şekilde ölçen yeni bir dokuz eksenli sensör içeriyor.

    Cihaz, bağlantı için Bluetooth 5.3 kullanıyor ve Android 9.0 ve üzerini çalıştıran Android telefonların yanı sıra iOS 11 ve üzerini çalıştıran iPhone’larla da uyumlu.floroelastomer kayış ve özel dokuma naylon kayış olmak üzere iki alternatifle 36 Euro etiketi ile satışta olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow