hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Iconia Tab M10: Mobil ev aktivitelerinin vazgeçilmezi

    Iconia Tab M10: Mobil ev aktivitelerinin vazgeçilmezi
    expand

    Rahatına düşkün ev kullanıcılarına, ailelere ve öğrencilere yönelik Iconia Tab M10 tablet ile Acer, eğlence ve eğitim arasında kurduğu kusursuz dengeyle kesintisiz mobil kullanımın kapılarını aralıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Büyük ve güzel ekranıyla hem okul aktivitelerinde hem de günlük kullanım kolaylığı sağlayan Iconia Tab M10 tablet, hafif ve ince tasarımı sayesinde hem evde hem de hareket halinde işlevselliği ile lokasyon fark etmeksizin çok yönlü kullanım olanağı sağlıyor.

    Iconia Tab M10, internette sörf yapmaktan keyifli film ya da animasyon anlarına, görüntülü aramalardan aksiyon dolu oyun deneyimlerine ve daha pek çok alanda gösterdiği yüksek işlev özelliği ile fiyat-performans kategorisinde dikkat çeken ürünlerden olmayı başarıyor.

    Kuştüyü kadar hafif

    16:10 en-boy oranına sahip Acer Iconia Tab M10, büyük ve etkileyici 10,1 inç WUXGA (1920 x 1200) dokunmatik ekranıyla günlük internet gezintileri, tembel film geceleri ve monotonluğun yerini aksiyona bıraktığı tüm oyun anlarında kullanıcılara eşlik ediyor.

    Mükemmel tutuş ve en rahat kullanım deneyimine yönelik tasarlanan dar çerçevesine ek olarak yalnızca 8,6 mm kalınlığı, 430 g ağırlığı, ince ve hafif alüminyum alaşımıyla hareket halinde ve her alanda kullanıma imkan sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hücre İçi Dokunmatik Panel teknolojisiyle Acer Iconia Tab M10, ince tasarımına rağmen harika bir görüntü performansı sunuyor.

    Fotoğraflar, videolar, oyunlar gibi birden fazla sekme arasında gezinirken sorunsuz geçiş sağlayan Iconia Tab M10, MediaTek M8183 Octa-Core işlemcisi, 4 GB RAM ve 128 GB flash bellek ile daha güçlü bir performans sunarak eşsiz işlem gücü deneyimini gerçek kılıyor.

    Evde, İşte, Okulda

    6000 mAh’lik piliyle Iconia Tab M10, 10,5 saate kadar kesintisiz video oynatma süresi sunarak sevilen içeriklerin hareket halindeyken bile ulaşılabilir olmasını sağlıyor.

    Çift bantlı Wi-Fi özelliği, güçlü ve sürekli bir internet bağlantısı sağlarken 5 MP ön ve 8 MP arka kameralarıyla harika netliğe sahip görüntülü aramaları ve yüksek çözünürlüklü fotoğraf deneyimlerini mümkün kılıyor.

    İşyeri, okul ve ev gibi farklı lokasyonlarda mobil kullanımlara da uygun olan Iconia Tab M10, beraberinde sunulan şeffaf, yüksek kaliteli TPU malzemeden yapılmış koruyucu kılıfı ile hareket halindeki kullanımlarda yaşanabilecek darbelere ve çarpmalara karşın da etkin koruma sağlıyor.

    Çocuklar ve Eğlenmeye Doyamanlar İçin Tasarlandı

    Hem eğlenmeyi sevenler hem de çocuklara yönelik tasarlanan Iconia Tab M10, favori filmler, TV programları, videolar, oyunlar, e-kitaplar, podcast’ler ve müzik kitaplığı için kişiselleştirilmiş bir merkez formunda kullanıcıyla buluşuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İzlemeye, oyun oynamaya, okumaya ve dinlemeye özel olarak tasarlanan 4 ana kategorisiyle Eğlence Alanı, her eğlence tipine uygun kategorizasyonuyla geniş kitlelere hitap ediyor.

    Çocukların eğlence ve ilgi alanlarına da katkı sağlayan Iconia Tab M10, Google Kids Space ile çocukların keşfetmesine, yaratmasına ve büyümesine yardımcı olacak bol miktarda içerik sağlarken ebeveynler de Family Link uygulamasıyla çocuk alanı ayarlarını kontrol edip yönetebiliyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow