hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meizu 21 Note’un ilk görselleri sızdırıldı

    Meizu 21 Note’un ilk görselleri sızdırıldı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Telefon, Meizu 21’den farklı bir kamera tasarımına sahip.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bundan sonra otomobil teknolojileri ve yapay zekaya öncelik verecek olan Meizu, akıllı telefon pazarına veda etmeye hazırlanıyor. Ancak buna rağmen şirket 2024’ü dolu dolu geçiriyor. Meizu 21 serisine yeni modeller eklemeye devam eden şirketin hazırladığı bir diğer model daha yüzünü gösterdi. Sızdırılan görseller sayesinde Meizu 21 Note’u ilk kez görme şansı yakaladık.

    Meizu 21 Note’un sızdırılan bu ilk görselleri, telefonun üçlü bir arka kameraya sahip olacağını gösteriyor. Ancak üç arka kameranın alt alta dizildiği Meizu 21’in aksine Note modelinde bu kameraların farklı şekilde konumlandırıldığı görülüyor. Öte yandan sızdırılan bu görsellerle birlikte, telefonun iki farklı renk seçeneği de görülmüş oldu. Note modeli için başka renk seçeneklerinin olup olmayacağı şimdilik bilinmiyor.

    2019 yılında çıkan Meizu Note 9’dan sonra Note ismini taşıyan herhangi bir model çıkarmayan Meizu, 21 Note ile birlikte beş yıl aranın ardından yeni bir Note modeli çıkarmış olacak. Büyük ekranlı Note modelleri artık biraz demode hale geldiği için, Meizu 21 Note’u ön plana çıkaracak farklı bir özelliği olacağı tahmin ediliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telefonun çıkış tarihi henüz netlik kazanmış değil. Ancak bir süredir gündemde olan Meizu 21x gibi 21 Note’un da önümüzdeki birkaç hafta içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow