hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Redmi Turbo 3 sızıntılara engel olamıyor

    Redmi Turbo 3 sızıntılara engel olamıyor
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak çok yakında Turbo alt başlığını taşıyan yeni bir akıllı telefon serisi çıkaracağını duyurdu. Bu açıklamayla birlikte ortaya çıkan bilgiler, bu serinin ilk modeli olacak Redmi Turbo 3’ün yakında piyasaya sürüleceğini gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu sayede ilk detaylarını öğrenme şansı yakaladığımız Turbo 3, dün önemli bir sızıntıya konu oldu. Redmi Turbo 3’ün ilk görsellerinin sızdırılmasıyla birlikte bu yeni serinin tasarımını ilk kez görme şansı yakaladık.

    Redmi K serisi ile Redmi Note serisi arasında konumlandırılacak olan Turbo serisi, performans odaklı telefonlar sunacak. Redmi Note serisi gibi onlar da Vivo ve Honor’un modelleri gibi orta segmentte yer alacak ama amiral gemisi telefonlara yakın bir performans sunacak. Öte yandan telefon özellikle kamera departmanında son derece iddialı olacak. En azından Redmi’nin iddiası bu yönde.

    Redmi Turbo 3 ilginç bir arka tasarıma sahip. Bir karenin dört köşesine yerleştirilmiş gibi duran dört halkadan ikisinde telefonun üçlü kamerasının iki lensi bulunuyor. Bunlardan biri OIS destekli 200 megapiksellik ana lens olacak. Diğerinin ise geniş açılı lens olacağı tahmin ediliyor. Bu dört halkanın ortasında bulunan daha küçük boyutlu lensin ise makro kamera olduğu düşünülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Henüz netlik kazanmamış olsa da şu ana kadar gelen bilgiler telefonun Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 512 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow