hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ryzen AI ile desteklenen ince ve hafif dizüstü

    Ryzen AI ile desteklenen ince ve hafif dizüstü
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Swift Edge 16, göz alıcı tasarımı ve renkli ekran özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ultra ince ve hafif magnezyum alaşımlı kasası yalnızca 12,95 mm kalınlığında ve yalnızca 1,23 kg ağırlığında olan cihazın tasarımını şık olivin siyahı dış yüzeyi tamamlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kullanıcılar, 120 Hz yenileme hızı, yüzde 100 DCI-P3 renk gamı desteği ve 0,2 ms tepki süresine sahip 16 inç 3,2K OLED paneliyle (3200 x 2000) sinema kalitesinde görüntülerin keyfini çıkarıyor.

    1.000.000:1 kontrast oranı, 500 nit maksimum parlaklık ve VESA DisplayHDR True Black 500 sertifikasyonunu bir araya getiren OLED dizüstü bilgisayar, kullanıcıların hassas ve yüksek kontrastlı renklerin keyfine varmasını sağlıyor.

    Yapay Zeka Gücü ile Optimize Edilmiş Performans

    Swift Edge 16, yüksek performans ve dizüstü bilgisayarın prize takılı olmadığında daha uzun süre çalışmasını sağlayan güç verimliliği için en yeni AMD Ryzen 7040 serisi işlemcilerden yararlanırken, sürükleyici görseller için AMD Radeon grafik kartlarını içeriyor.

    AMD Ryzen AI özelliğine sahip olan bu özel motor, görüntülü görüşmeler için gerçek zamanlı video kalitesi iyileştirmeleri gibi yeni yapay zeka deneyimlerini beraberinde getiriyor.
    32 GB LPDDR5 RAM ve 1 TB PCIe Gen 4 SSD depolama ile birlikte geliyor ve gelişmiş fan ve hava girişli klavye tasarımlarına sahip TwinAir soğutma teknolojisi, cihazın tam hızda çalışmasına yardımcı oluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Wi-Fi 6E

    Swift Edge 16 Wi-Fi 6E kablosuz ağ teknolojisiyle geliyor. Cihaz, ayrıca genel üretkenliği ve kullanım kolaylığını artırmaya yardımcı olacak bir dizi akıllı özellik içeriyor.

    Windows Studio Effects desteği sayesinde kullanıcılar, otomatik çerçeveleme, bakış düzeltme ve gelişmiş arka plan bulanıklaştırma özelliklerine sahip 1440p QHD web kamerası ile video konferanslar sırasında kendilerini en iyi şekilde temsil edebiliyor.

    Web kamerası ayrıca Acer’ın geçici gürültü azaltma teknolojisi (TNR) ve yapay zeka ile gürültü azaltma özellikli Acer PurifiedVoice teknolojisini içeriyor.

    Cihaz ayrıca tam boyutlu bir klavyeye ve iki USB Type-A bağlantı noktası, hızlı şarj ve görüntüleme özelliklerine sahip çift USB 4 Type-C PD 65 W bağlantı noktası, HDMI 2.1 ve bir Micro SD kart okuyucu dahil olmak üzere bir dizi temel bağlantı noktasına sahip.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow