hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son 20 yılın en başarılı korku filmi serisi oyun oluyor

    Son 20 yılın en başarılı korku filmi serisi oyun oluyor
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Paramount Game Studios, Paranormal Activity Found Footage’ı oluşturmak için DreadXP ve DarkStone Digital ile işbirliği yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Korku oyununun 2026’da birden fazla platforma çıkması planlanıyor. Paranormal Activity Found Footage, 2007’de vizyona giren yedi filmlik serinin hikâyesini ve dünyasını temel alacak.

    Bu, sanal gerçeklik içermeyen ilk Paranormal Activity oyunu olacak. Adından da anlaşılacağı gibi oyun, filmlerin formatını kullanacak. Bunun dışında ayrıntılar şimdilik zayıf ancak Paranormal Activity: Found Video’da, oyuncuların eylemlerine bağlı olarak karşılaşacakları korkuların yoğunluğunu ve türlerini dinamik olarak değiştirecek gelişmiş bir “haunt sistemi” yer alacak.

    Clarke daha önce iyi değerlendirilen birinci şahıs korku oyunu The Mortuary Assistant’ı yaratmıştı.

    Aynı zamanda yayıncı DreadXP’nin eş direktörü olan Clarke, X hakkında şunları yazdı: “En son projem bir Paranormal Activity oyunu.” “Bu seriyi en başından beri sevdiğimden ve bu oyunu çok sevdiğimden bunu yapmaktan fazlasıyla heyecan duyuyorum.” Korku filmlerini sevenlerin oyunu çok beğeneceğini söyleyebiliriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ancak fiyat konusunda henüz bir detay yok. Son yıllar oyun severler için oldukça güzel ürünlerin yayına verilmesi ile verimli geçti denebilir. Bundan sonra da devamı gelecek gibi görünüyor. Eğer siz de bir korku oyunu hayranıysanız mutlaka bu oyunu kaçırmamalısınız denebilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow