hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    vivo T3’ün kamera özellikleri netlik kazandı

    vivo T3’ün kamera özellikleri netlik kazandı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, akıllı telefonlarının sayısını hızla arttırmaya devam ediyor. Bir yandan yeni katlanabilir telefonlarının çıkışına gün sayan şirket, bir yandan da T serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    vivo T3 adını taşıyan bu model, çok yakında resmi olarak tanıtılacak. Son günlerde üst üste gelen bilgiler, T3’ün hem çıkış tarihini hem de kamera özelliklerini ortaya çıkardı.

    vivo’nun Hindistan şubesi tarafından yapılan açıklama, telefonun 21 Mart’ta resmi olarak tanıtılacağını ortaya çıkardı. Telefonun lansmanı Hindistan’da yapılacak.

    Öte yandan yine vivo tarafından paylaşılan bilgiler, vivo T3’ün kamera özelliklerinin de netlik kazanmasını sağladı. Telefonun üçlü arka kamerasının 50 megapiksellik ana lensi Sony IMX882 sensörü kullanacak. OIS destekli bu lens, 30 FPS’te 4K video kaydedilebilmesini sağlıyor. Bu ana lense 2 megapiksellik derinlik sensörü ile titreşme sensörü eşlik edecek. Yani aslında telefon kağıt üzerinde üç kameralı olarak görülse de aslında bu üçlü mekanizma, iki lens artı bir yardımcı sensörden oluşacak.

    vivo T3’ün diğer özellikleri hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da daha önce sızdırılan bilgiler telefonun Dimensity 7200 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Telefonun 120 Hz yenilenme hızına sahip AMOLED bir ekrana sahip olacağı söyleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow