hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2024 Milli Piyango bilet fiyatları! Milli Piyango yılbaşı çeyrek, yarım, tam bilet ne kadar, kaç TL?

    2024 Milli Piyango bilet fiyatları Milli Piyango yılbaşı çeyrek, yarım, tam bilet ne kadar, kaç TL
    expand

    Milli Piyango İdaresi, 2024 yılı yılbaşı çekilişinin büyük ikramiye tutarını açıkladı. 2024 yılının ilk dakikalarında yapılacak yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi 400 milyon TL olarak belirlendi. Yılbaşı biletleri, gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından ve sabit bayilerdeki oyun terminallerinden dijital bilet olarak alabilecek. Peki, çeyrek, yarım, tam bilet ne kadar, kaç TL? İşte 2024 yılbaşı ikramiyesi bilet fiyatları.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango yılbaşı çekilişine kısa bir zaman kala bilet fiyatları belli oldu. Bilet fiyatlarının yanı sıra büyük ikramiye tutarı da açıklandı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olacak.

    YILBAŞI ÇEKİLİŞİ TAM, YARIM VE ÇEYREK BİLET KAÇ TL?

    Milli Piyango Yılbaşı çekilişi için çeyrek bilet 100TL, yarım bilet 200 TL, tam bilet 400 TL’den satılacak. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye tam bilete çıkması durumunda sahibine 400 milyon TL kazandıracak.

    2024 Milli Piyango bilet fiyatları Milli Piyango yılbaşı çeyrek, yarım, tam bilet ne kadar, kaç TL*Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi, Türkiye'de her yıl büyük bir heyecanla beklenen, en popüler şans oyunlarından biridir. Bu özel çekiliş, genellikle yılın en büyük ikramiyesini sunar ve yılbaşı gecesi gerçekleştirilir. Yılbaşı çekilişi, Milli Piyango'nun diğer rutin çekilişlerinden daha fazla ilgi çeker ve genellikle biletler aylar öncesinden satışa sunulur.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow