hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2024 MSÜ geç başvuru günü ne zaman? ÖSYM 2024 MSÜ geç başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?

    2024 MSÜ geç başvuru günü ne zaman ÖSYM 2024 MSÜ geç başvuru ücreti ne kadar, kaç TL
    expand
    KAYNAKOğuzhan Hacıoğlu / cnnturk.com Muhabiri

    Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için normal başvuru süresi 30 Ocak itibariyle sona erdi. Bu süre içerisinde başvurularını tamamlayamayan adaylar geç başvuruların hangi tarihlerde yapılacağını araştırmaya başladı. Peki, ÖSYM 2024 MSÜ geç başvuru günü ne zaman, başvuru ücreti ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MSÜ başvuruları ile ilgili süreç 3 Ocak’ta ÖSYM tarafından başlatılmış ve yaklaşık 1 ay boyunca devam eden başvurular 30 Ocak itibariyle sona ermişti. ÖSYM normal başvuru sürecinde başvuru ücretini 295 lira olarak belirlemişti. Peki, bu süreçte başvurularını tamamlayamayan adaylar için son fırsat olan geç başvurular ne zaman alınacak?

    2024 MSÜ GEÇ BAŞVURU GÜNÜ NE ZAMAN?

    Başvurularını yetiştiremeyen adaylar için 7 Şubat 2024 geç başvuru günü olacak. Başvuru ücreti ÖSYM’nin anlaşmalı bankaları üzerinden ve kartlı ödeme sistemi olan “odeme.osym.gov.tr” adresinden ödenebilecek.

    MSÜ GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

    Geç başvuru ücretine ilişkin ÖSYM’den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak normal başvuru ücretinin 295 lira olduğu göz önüne alınırsa bu fiyatın üzerinde olacağı söylenebilir. Başvurunun yapılacağı 7 Şubat 2024 tarihi itibariyle ücret ortaya çıkmış olacak.

    MSÜ 2024 SINAVI NE ZAMAN?

    MSÜ’de yer almak isteyen öğrencilerin katılacağı sınav 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek. Adayların sınav merkezleri ise sınava kısa bir süre kala yine ÖSYM tarafından duyurulacak.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow