hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'den kamuda tasarruf değerlendirmesi

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, Dünya Çiftçiler Günü ve Eczacılar Günü’nü kutladı. Sorunlara değindi. Özel sonrasında sözü kamuda tasarrufa getirdi. Belediyelerin de harfiyen uymalarını beklediklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Milletin efendilerinin çiftçiler gününü kutluyorum. Dünyanın en eski mesleklerinden değil en eski uğraşı. Hayatta kalmak için sürüyor, o olmazsa hayat olmaz, teknoloji her şeyi halleder toprak olmadan hayat olmaz.”

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında verdi mesajlarını. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü ve Eczacılar Günü nedeniyle meslek sorunlarına değindi. “Eczacılar, kutsal mesleği zorluklarla yapıyorlar gece gündüz çalışıyorlar. Çok sorunları var.”

    CHPden kamuda tasarruf değerlendirmesi

    Özel ayrıca Engelliler Haftası nedeniyle perşembe günü engellilerle bir buluşma yapılacağını söyledi. “16 Mayıs Perşembe günü Ankara’da bir büyük engelli buluşması düzenleyeceğiz. Bu haftaya uygun olarak perşembe günü bütün Türkiye’ye sesleneceğiz.”

    Özel sonrasında sözü açıklanan kamuda tasarruf adımlarına getirdi, kendilerinin yapacaklarını anlattı. “Biz bizim belediyelerimizin hem Cumhurbaşkanının yayınladığı genelgeye harfiyen uymalarını bekliyoruz. Zaten CHP’deki altın oran çarpı 4’tür. Bir harcarken tasarrufluyuz iki üretirken verimliliğimiz yüksek. Umudumu arttıran bir cümle var vergide adalet.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHPden kamuda tasarruf değerlendirmesi

    Özgür Özel, grup toplantısından sonra CHP’li belediyelerdeki akraba atamaları iddialarına yönelik soruya yanıt verdi. “CHP bembeyaz bir sayfa bir tane nokta oldu mu kir gösterir. Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir tane eş dost akraba ataması yoktur bütün bu yalanlara karşı özgüvenle mücadele ettik.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow