hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dilan Polat’a tahliye yolu açıldı mı?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Sosyal medya fenomeni Nihal Candan geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları gerekçesi ile tahliye edildi. Şimdi ise kara para aklama iddiası ile yargılanan Dilan Polat’ın tahliyesi gündemde. Polatların avukatı savcılığa dilekçe verdi. Dilan Polat’ın sağlık durumunun tutukluluğa uygun olmadığı gerekçesi ile Polat’ın tahliyesini talep etti. Detaylar, CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz’ın haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hakim karşına çıktı, aylar sonra kızını ve eşini görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Karar sonrası hastanelik oldu. Kara para aklama iddiası ile yargılanan Dilan Polat için şimdi tahliye iddiaları gündemde.

    Sazan sarmalı yöntemi ile 13 kişiyi dolandırdıkları iddiası ile yargılanan fenomen Nihal Candan, geçtiğimiz günlerde anoreksiya yani yeme bozukluğu gerekçesi ile tahliye edildi.

    Dilan Polat’a tahliye yolu açıldı mı

    Bu kez de kara para aklama ve yasadışı bahis iddiası ile yargılanan ve 6 aydır Bakırköy Kadın Cezaevi’nde tutuklu olan Dilan Polat için tahliye iddiaları gündeme geldi.

    Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, “Küçükçekmece duruşmasından sonra bir duygu gerilimi kendisini kesici ve delici aletle birkaç yerine zarar vermiştir. Doktorlar müdahale etmiştir hastaneye götürülmüştür. Yaşadığı bu sürecin üzerindeki yükü ve şartların el vermesi ile böyle bir kriz geçirdiğini ve kendisine zarar verdiğini ve kendisini engelleyemediğini bana ifade etmiştir” ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaya görülen son duruşmadan sonra Dilan Polat’ın psikolojik durumunun tutukluluğa elverişli olmadığı gerekçesiyle savcılığa dilekçe verdi.

    Dilan Polat’a tahliye yolu açıldı mı

    Savcılık ise talep üzerine harekete geçti. Dilan Polat’ın sağlık durumunun tutukluluğa elverişli olup olmadığına ilişkin Adli Tıp Kurumu’ndan rapor istedi.

    Savcılık, Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan rapor doğrultusunda Dilan Polat’ın tutukluluğunun devamına ya da sağlık sorunları gerekçesi ile tahliyesine ilişkin kararını verecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow