hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    e-devlet YSK sandık görevlisi sorgulama (Yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama)

    e-devlet YSK sandık görevlisi sorgulama (Yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama)
    expand
    KAYNAKOğuzhan Hacıoğlu / cnnturk.com Muhabiri

    31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçime sayılı günler kala sandıklarda görev alacak memurların ataması gerçekleştirilmeye devam ediyor. Sandık başkanı, sandık görevlisi ve yedek memur gibi bazı görevlendirmelerin kağıtları memurlara iletilmeye başlandı. Seçim döneminde kendisine görev çıkıp çıkmadığını kontrol etmek isteyen kişiler e-devlet’te yer alan ‘yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama’ özelliğini kullanabilecekler. İşte e-devlet YSK sandık görevlisi sorgulama linki…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, il ve ilçe belediyeleri ile muhtarlar için oy kullanacak olan seçmenler sandık başına gidecekler. Seçimlerde parti müşahitlerinin yanı sıra memurlardan oluşan sandık görevlileri de yer alacak. Atama işlemlerinin tamamlanmasının ardından görevli olan memurların hangi okulda sandık görevlisi olduğu sorgulanabilecek.

    E-DEVLET YSK SANDIK GÖREVLİSİ SORGULAMA 2024

    Ataması gerçekleşen memurlara görev kağıtları bağlı oldukları kurumlar tarafından verilmeye başlandı. Memur sandık görevlileri görev kağıtları içerisinde hangi okulda görev alacaklarını öğrendi. Görev kağıdı eline ulaşmayan adaylar ise sorgulamalarını e-devlet üzerinden yapabilecekler. E-devlet sayfasına TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra adaylar ‘Yurt içi seçim görevlendirme bilgisi sorgulama’ hizmetini kullanabilecekler. Görev bilgisi görünen adaylar seçim günü görevli oldukları okullara giderek burada oy kullanma işlemlerinin sorunsuz gerçekleşmesi için görev alacaklar.

    E-DEVLET SEÇİM GÖREVLENDİRME BİLGİSİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow