hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakan Bahçetepe kimdir? Hakan Bahçetepe nereli, kazandı mı? Gaziosmanpaşa'da son durum nedir?

    Hakan Bahçetepe kimdir Hakan Bahçetepe nereli, kazandı mı Gaziosmanpaşada son durum nedir
    expand

    Gaziosmanpaşa'da, AK Parti'nin itirazı üzerine yapılan oy sayımında Hakan Bahçetepe, 848 oy farkla seçimi kazandı. Peki ama Hakan Bahçetepe kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konuyla ilgili CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çelik paylaşımında, "Bir kez daha hayırlı olsun Gaziosmanpaşa! Tekrar sayılan 1.030 sandıkta, Hakan Bahçetepe Başkanımız 848 oy farkla Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı! Sandıktan çıkaran iradenin masa başında değiştirilmemesi için tarihi mücadele veren tüm yol arkadaşlarıma yürekten teşekkürler. Tam yol ileri" ifadelerini kullandı.

     Hakan Bahçetepe kimdir? 

    Hakan Bahçetepe 1988 yılında Gaziosmanpaşa'da doğdu. Aslen Erzincanlı bir ailenin ilk çocuğu olan Hakan Bahçetepe lise öğrenimini Gaziosmanpaşa'da tamamladı. İstanbul Aydın Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans eğitimini tamamlayan Bahçetepe aynı üniversitede İşletme Yönetimi yüksek lisans eğitimine başladı. 

    Futbol ile ilgilenen Hakan Bahçetepe spor yapmayı seviyor.  Çalışma hayatına Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki Emirağa Çarşısı’nda bulunan esnaf babasıyla başladı. 2015 yılından bu yana ise kablo sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmaktadır. Evli olan Hakan Bahçetepe halen Gaziosmanpaşa'da yaşamaktadır. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gençlik kollarında siyasete başlayan Hakan Bahçetepe 2017 - 2019 yılları arasında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 2019- 2023 yılları arasında ise Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı görevlerini yaptı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow