hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'İleri tıp teknolojisine sahip'... Bakan Koca duyurdu: Yarın açılıyor!

    İleri tıp teknolojisine sahip... Bakan Koca duyurdu: Yarın açılıyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya Kulu Bölge Devlet Hastanesi'nin yarın açılacağını duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MARİYE EKİNCİ'NİN HABERİ/ Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Konya mitinginde yaptığı konuşmada, "Konya'da yeni sağlık yatırımlarına devam ediyoruz. 500 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini Konya'mızda yapıyoruz. İkinci müjdemiz de bin yatak kapasiteli şehir hastanesi konseptinde inşa edeceğimiz yeni hastane" diyen  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu defa da yapımı tamalanan hastanenin müjdesini verdi. Koca, Konya Kulu Bölge Devlet Hastanesi'nin yarın açılacağını duyurdu.

    "250 YATAK KAPASİTESİNE SAHİP"

    Bakan Koca, "41 polikliniğe, 250 yatak kapasitesine, 28.000 metrekare kapalı alana sahip Konya Kulu Bölge Devlet Hastanemiz yarın açılıyor. İleri tıp teknolojisine sahip hastanemiz hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

    KONYA'YA 2 YENİ HASTANE DAHA!

    AK Parti Konya Mitinginde yeni açılacak hastanelere ilişkin bilgi veren Bakan Koca, "Konya merkezi ile ilçelerimizde 37'si hastane, 5'i ağız ve diş hastanesi ve merkezi, 71'i birinci basamak sağlık tesisi olmak üzere toplam 140 sağlık yatırımını tamamlayarak hizmetinize sunduk, yeni hizmetlerimizle yatak kapasitemizi 3 bin 508 arttırdık. Konya'da yeni sağlık yatırımlarına devam ediyoruz. Toplam değeri 2 milyar 810 milyon lirayı bulan 17 sağlık tesisini süratle tamamlayarak hizmetinize sunacağız. Bunları 62 sağlık yatırımı izleyecek. Meram'ın Ateşbaz-ı Veli Mahallesi'nde, Türkiye'de öncelikle 5 ilde yapılmasını planladığımız ve bunlardan birinin de Konya'mızın olduğu 500 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini Konya'mızda yapıyoruz. İkinci müjdemiz de bin yatak kapasiteli şehir hastanesi konseptinde inşa edeceğimiz yeni hastane. Bu hastane ise Meram Millet Bahçesi'nin karşısında Dutlukır bölgesinde bulunan askeri alanda yapılacaktır. Bu yıl içinde yatırımı alındı, çok yakın zamanda yatırım ihalesine de başlamış olacağız. Konya'mıza ikinci şehir hastanemiz şimdiden hayırlı olsun" diye konuşmuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow