hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Yaklaşık iki buçuk saat süren bir görüşme gerçekleştirildi. Özel- Kılıçdaroğlu buluşmasında, Özel'in Erdoğan ile yaptığı görüşme ve yeni anayasa çalışmaları ele alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖZGÜR ÖZEL, KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir önceki dönem Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya geldi. İkili 2 saat 20 dakika görüştü.

    Basına kapalı gerçekleştirilen Özel- Kılıçdaroğlu buluşmasında,  Özel'in Erdoğan ile yaptığı görüşme ve yeni anayasa çalışmaları ele alındı.

    Özel, ‘’Hem  Sayın Meclis Başkanı'nın görüşmesi hem de Sayın Cumhurbaşkanı ile yaptığım görüşme ile ilgili kendisine bilgi verdim, detayların önemli kısmını paylaştım.’’ İfadelerini kullandı.

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi öncesi, Kılıçdaroğlu'ndan "Sarayla müzakere değil mücadele edilir" paylaşımı gelmişti.

    ''BİR SORUN ALANIMIZ YOK''

    Hatta bu sosyal medya paylaşımı sonrası nasıl bir tutum sergileneceği merak edilmişti. Bu çıkışın ikili arasında kırgınlığa yol açtığı da iddialar arasında yer almıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu sürecin ardından Özel görüşme öncesi Kılıçdaroğlu ile önce telefon ile görüşmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme sonrasında ise akşam yemeğinde bir araya geldi.

    Özel, ''Twitter meselesini üzerime alınmamıştım. Almamakla da doğru yapmışım. Telefonla aradığında bana zaten önerileri olmuştu. Genel Başkanlar her twiti üzerine almazlar. Dün de değerlendirmede son derece katkı verici yaklaşım vardı. Öyle bir sorun alanımız yok.'' şeklinde konuştu.

    Özel, görüşmede partinin geleceğine yönelik konuların ele alındığını da ifade etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow