hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sonuçlar belli oluyor! CANLI SEÇİM SONUÇLARI: Yerel seçim oy oranları canlı yayın 31 Mart 2024

    Sonuçlar belli oluyor CANLI SEÇİM SONUÇLARI: Yerel seçim oy oranları canlı yayın 31 Mart 2024
    expand
    KAYNAKOğuzhan Hacıoğlu / cnnturk.com Muhabiri

    31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı yayınla CNN TÜRK ekranlarında olacak. Oy verme işleminin başladığı saatlerden resmi sonuçların ilan edileceği dakikalara kadar gün boyu canlı seçim yayınları CNN TÜRK izleyicisiyle buluşacak. Seçim sonuçları canlı izle seçeneğinin yanı sıra il il, ilçe ilçe anlık seçim sonucu cnnturk.com seçim 2024 sayfasında olacak. İşte yerel seçim sonuçları canlı yayın adresi ve anlık sonuçların yer alacağı seçim özel sayfasıyla ilgili tüm detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde 61 milyonu aşkın seçmen sandık başına giderek tercihlerini yapacak. Türkiye geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu seçimde de sonuçları CNN TÜRK’ten takip edecek. Gün boyu CNN TÜRK ekranlarında yer alacak canlı yayınlarda oy verme işlemlerine ilişkin detaylar, yaşanan son dakika gelişmeleri ve YSK’nın açıklamaları yerini alacak. Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim yasağının kaldırılmasının ardından da sonuç heyecanı CNN TÜRK canlı yayınında ve cnnturk.com Seçim 2024 sayfasında yaşanacak. Seçim özel sayfasında illerin, ilçelerin anlık sonuçları açılan sandık bilgileri, geçmiş yıllara ait oy oranları ve adaylarla ilgili bilgiler kolaylıkla öğrenilebilecek.

    2024 SEÇİM SONUÇLARI CNN TÜRK’TEN CANLI İZLENECEK

    YSK’nın yayın yasağını sona erdirmesiyle birlikte sonuçlar CNN TÜRK canlı yayınında anlık olarak konuklar tarafından yorumlanacak.

    31 MART 2024 CANLI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sonuçlar belli oluyor CANLI SEÇİM SONUÇLARI: Yerel seçim oy oranları canlı yayın 31 Mart 2024

    ANLIK SEÇİM SONUÇLARI VE ÖNCEKİ YILLARA AİT SONUÇLAR CNNTURK.COM’DA!

    Cnnturk.com’un 31 Mart 2024 yerel seçimleri için özel olarak hazırladığı seçim 2024 sayfasında hem bu yıla canlı sonuçlar yer alacak hem de seçilen il veya ilçeye ait geçmiş seçim sonuçları kolaylıkla öğrenilebilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    GEÇMİŞ SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow