hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seçim sonuçları CNNTURK.COM Seçim Özel sayfasında! Takip et butonunu tıkla, özel bildirimler al!

    Seçim sonuçları CNNTURK.COM Seçim Özel sayfasında Takip et butonunu tıkla, özel bildirimler al
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    31 Mart 2024 Yerel Seçim Sonuçları’nı CNN TÜRK’te takip edin, ilk bilen yine siz olun. Seçim sonuçları CNNTURK.COM Seçim Özel sayfasından anbean izleyebilirsiniz! Büyükşehirlerin yanındaki takip et butonunu tıkla, şehrine özel bildirimler al!

    Bir seçimi daha CNNTURK.COM’da takip etmenin ayrıcalığını yaşayacaksınız. 2024 SEÇİM SONUÇLARINI, cnnturk.com seçim özel sayfasında takip edebileceğiniz gibi, seçimle ilgili analiz, yorum ve farklı görüşleri aynı anda CNNTURK.COM’da tek ekranda CANLI olarak izleyebileceksiniz.

    Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen, yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart Pazar günü sandığa gidecek. Yerel seçim, 34 siyasi partinin katılımıyla Türkiye'nin 81 ilinde ve 922 ilçesinde yapılarak yerel yönetimleri yeniden şekillendirecek. Türkiye'nin 81 ilinde kurulacak sandıklarda oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle, seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek. Seçim sonuçları il il, ilçe ilçe oy oranları ile canlı olarak "CNN TÜRK seçim 2024 sayfası" üzerinden takip edilebilecek. 
    Seçim sonuçları CNNTURK.COM Seçim Özel sayfasında Takip et butonunu tıkla, özel bildirimler al
    TÜM YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2024 TEK SAYFADA!

    Yerel seçim sonuçları, partilerin ve adayların oy oranları CNN TÜRK seçim 2024 sayfasında yer alacak. Üstelik sadece 31 Mart 2024 yerel seçimlerini değil, önceki yıllarda yapılan seçim sonuçlarını da tek sayfadan takip edebilecek, karşılaştırma yapabileceksiniz.

    Seçim sonuçları CNNTURK.COM Seçim Özel sayfasında Takip et butonunu tıkla, özel bildirimler al
    TAKİP ET, ŞEHİRLERLE İLGİLİ ÖZEL BİLDİRİMLER AL!

    2024 yerel seçim sonuçları, 31 Mart 2024 tarihinde oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından açıklanmaya başlayacak. Büyükşehirler, ilçeler, beldelerde seçim sonuçlarını, aday kırılımlarını en ayrıntılı şekilde takip edebileceğiniz CNN TÜRK seçim özel sayfasında seçtiğiniz illerle ilgili özel bildirimler de alabileceksiniz. Öte yandan CNN TÜRK sosyal medya hesaplarından YSK seçim sonuçları anlık olarak dakika dakika paylaşılacak.

    Seçim sonuçları CNNTURK.COM Seçim Özel sayfasında Takip et butonunu tıkla, özel bildirimler alCANLI YAYIN İZLERKEN SEÇİM SONUÇLARINI HARİTADAN AYNI ANDA TAKİP ET!

    Seçim sayfamızda "Büyükşehirlerde Son Durum" başlığı altındaki illerin yanında yer alan "Takip Et" butonunu tıklayın ve kişiselleştirilmiş seçim takibinin ayrıcalıklarını yaşayın. CNN TÜRK Seçim Özel sayfasında il il, ilçe ilçe, parti ve aday kırılımları özelinde takibinizi yaparken aynı anda CNN TÜRK canlı yayınındaki çarpıcı gelişmeleri ve yorumları anbean takip edebileceksiniz.

    Partilere Göre Belediye Seçimleri Son Durum
    Partilerin En Çok Oy Aldığı İller
    Tüm Şehirler Parti Seçim Sonuçları
    Ve seçim haberleri CNN TÜRK seçim özel sayfasında olacak...

    Seçim sonuçları CNNTURK.COM Seçim Özel sayfasında Takip et butonunu tıkla, özel bildirimler al

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow