hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA: Ekrem İmamoğlu oyunu İstanbul'da kullandı

    KAYNAKCnnturk.com

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu yerel seçim için oylarını Beylikdüzü'ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ekrem İmamoğlu oy kullanma işlemini tamamladıktan sonra okul önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. İmamoğlu açıklamasında; 'Oy demokraside vatandaşlarımızın kutsal hakkıdır, ve bu hakkın sandığa atıldığı an itibari ile korunması da şarttır. Elbette bunun korunması ile de ilgili kurumlar bellidir. Sandığın muhafaza edilmesi şahitliğin ötesinde görev alan vatandaşlarımızla birlikte yürütülmekte umarım çağdaş bir seviyeye ulaşır. Oy tasnif ve sayım biçiminin sonuca dönüşmesinin hiçbir sorun yaşanmayacağı şekilde var olmasını da ilerleyen yıllar da hep birlikte yaşarız. 

    Bugün benim için duygusal bir gün, 5 yıllık emeğin helalleşme anı. Umarım halkımız, hemşehrilerimiz bu helalleşme duygusunu bana yaşatır. Ben kendi adıma elimden gelenin en iyisini yapmayı, bütün mesai arkadaşlarımı bütün yol arkadaşlarımla birlikte en yüksek seviyede dayanışmacı bir süreci hiçbir ilçeyi birbirinden ayırmadan asla siyasi unsurları önüne koymadan partizanlığı ve particiliği önüne koymadan bireylerin eşitliği insanların eşit hizmet alma hakkı üzerinden hareket ettiğimi ifade etmek isterim.

    Birini kırmışsam af dilerim hakkını helal etsin, bu güzel şehrin başta çocukları olmak üzere gençleri ve anneleri en iyi şekilde yaşasınlar diye elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. Umarım karşılıklı 16 milyon insanımızla bu seçimden çıkan sandık sonucu ile helalleşiriz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İnşallah önümüzdeki 5 yılı en güzel şekilde şehrimize yaşatmaya devam ederiz.' dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow