hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: Ciddiyetsiz ve seviyesiz!

    Son dakika: Türkiyeden İsrailli bakana sert tepki: Ciddiyetsiz ve seviyesiz
    expand
    KAYNAK DHA

    Son dakika haberine göre, Dışişleri Bakanlığı, "İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan paylaşımı ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır. Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir." açıklamasını yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

    İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan paylaşımı ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır.

    Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir. İsrail Hükümetinin tüm üyeleri adalet önünde mutlaka hesap vereceklerdir. Türkiye, İsrail’in Filistin halkına uyguladığı zulmü korkusuzca ve yüksek sesle dile getirmeye devam edecektir.

    "NETANYAHU ADINI GAZZE KASABI OLARAK TARİHE UTANÇLA YAZMIŞTIR"

    İsrailli bakan, Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Netanyahu, kendisinden önceki caniler gibi adını Gazze kasabı olarak tarihe utançla yazdırmıştır. Alnına yapışan bu kara leke ne yaparsa yapsın çıkmayacaktır." açıklamasının ardından skandal bir paylaşım yapmıştı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow