hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kasımpaşa Fenerbahçe'ye bileniyor!

    Kasımpaşa Fenerbahçeye bileniyor
    expand

    Lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe'yi yenerek, sahasındaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor

    Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın Fenerbahçe'yi ağırlayacak Kasımpaşa, sahasındaki galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Geçen hafta Sivasspor deplasmanında tek golle sahadan mağlup ayrılarak 3 maçlık galibiyet serisini sonlandıran lacivert-beyazlılar, Fenerbahçe'yi yenerek, tekrar 3 puanla tanışmak amacında.

    Ligin yeni takımı Kasımpaşa, ilk 5 haftada aldığı 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle, lider Galatasaray'ın ardından ikinci sırada yer alıyor. Bu sezon sahasında Kardemir Karabükspor ve Gaziantepspor'u mağlup ederek puan kaybetmeyen Kasımpaşa'da, geçen hafta Sivasspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Metin Diyadin ile yollar ayrılmıştı.

    Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında İstanbulspor'u 3-1 yendikleri maçta, yardımcı antrenör Fuat Kılıç yönetiminde sahaya çıkan lacivert beyazlılarda, geçen sezon aldığı cezası biten Adem Büyük, ilk kez ligde forma şansı bekleyecek. Kasımpaşa'da sakatlıkları nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak olan Volkan Yaman ile Coulibaly ise yarın akşam forma giyemeyecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow